AKTUELNO

Napeto već od samog starta večeri.

Ukućani najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 2" ove noći odgovaraju na pitanja gledalaca, koji su proteklih dana na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink, pitali zadrugare sve ono što ih zanima.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvo pitanje stiglo je za Anu Korać, a publika je pitala ovu zadrugarku zbog čega govori da se nije umešala u vezu Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića, kada je od prvog dana svog boravka u "Zadruzi 2" počela da flertuje sa ovim učesnikom.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam se umešala u njihovu vezu, ja sam izjavila da mi se sviđa, ali stojim i dalje iza toga da se nisam umešala u njihovu vezu. Ne bih se ja sama umešala, da je njihova veza bila čvrsta - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Glupo je polemisati na ovu temu, ona je svesna da se umešala u našu vezu. Nije kriva ona, nego David. Da si imala malo poštovanja, to ne bi uradila - pričala je Subotićeva Ani, a onda se obratila Davidu: Stavljao joj je ruku između nogu za srpsku Novu godinu, koliko se sećam Davide, tada si bio sa mnom. Nažalost snimak postoji. Pokrili ste se našim jorganom - rekla je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

U sve se umešao i Lepi Mića, koji je govorio o torti i čestitki koju je dobio za rođendan. Na torti su bile figurice Ane Korać, Davide Dragojevića i Aleksandre Subotić. David je tokom večeri rekao da je glavni razlog njegovog ne javljanja Subotićevoj kada je ušla u kuću upravo to, jer mu se nije svidelo što on kleči na toj torti i moli je da mu oprosti.

Ja znam šta si meni pričala, kada ne bi bila sa mnom, kako bi gledala muškarce i šta bi radila. Čestitka i torte i te kako imaju veze sa mojim nepružanjem ruke - rekao je David.

Foto: TV Pink Printscreen

Lepi Mića je zatim doneo svoju čestitku, a poruku iz nje pročitao je voditelj Milan Milošević koji je skrenuo pažnju zadrugarima da je čestitka šaljivog karaktera, što je Dragojević negodovao.

Srećan ti rođendan Mićo kralju, drugovi tvoji pozdrave ti šalju. Navijamo svi da uđeš u superfinale, za tebe navijaju cure velike i male. Ne daj Mikiju iz Zadruge da beži i da na svoju devojku Suzu stalno reži. Čuvaj lepo Aleksandru, ako se jednog dana u Zadrugu vrati, David će u suzama svoju grešku skupo da plati. Neka sve zadrugare sreća prati - pročitao je Milan čestitku.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Aleksandra Subotić

'