AKTUELNO

Godinama se ne podnose.

Stanija Dobrojević u poslednje vreme često ulazi u svađe i rasprave sa Anom Korać, a u toku kojih je često i tema Soraja Vučelić, koja je Anina drugarica. Takođe, Stanija je često raspravlja i sa Lunom Đogani nakon što je u utorak veče na žurki bio kao gost blogerkin bivši momak Nenad Sinđelić Gastoz.

Foto: TvPink Printscreen

Soraja i Stanija godinama nisu u dobrim odnosima zbog rivalstva koje traje između njih, a čak su završile i na sudu. Mada, pre svih ovih rivalki, Stanija je prvo na žul stala manekenka Sunčica Travica.

Osim što su Stanija i Sunčica iz istog grada, iz Rume u kojoj su svi upoznati sa njihovim svađama, njih dve su imale ljubavne romanse sa sportistima. Dobrojevićeva sa Gojkom Kačarom, a Travica sa Viktorom Troickim.

PROČITAJTE: DRAGOJEVIĆEVA BIVŠA POTVRDILA ALEKSANDRINE REČI: David gleda samo sebe, KORISTIO ME JE! Kad bude čuo šta je o njemu rekla, PAŠĆE MU MRAK NA OČI! (FOTO)

Foto: Printscreen Youtube/Igorove Recenzije

Foto: Printscreen Youtube/BECA FANTASTIK

Stanija i Sunčica pojavljivale su se i u spotovima Bece Fantastika, manekenka u ekranizacijama numera "Taksi" i "Na rođendan", a Dobrojevićeva u spotu za pesmu "Mila moja".

Pink.rs

#Ana Korać

#Luna Đogani

#Soraja Vučelić

#Stanija Dobrojević

#Sunčica Travica

'