AKTUELNO

Ovo je sve ukućane zasmejalo do suza.

Milionska publika koja svakoga dana prati dešavanja u Beloj kući, ove noći postavlja pitanja učesnicima rijaliti programa "Zadruga 2" na koja zadrugari uvek rado odgovaraju.

Situacija u Beloj kući se zahuktava svakim trenutkom sve više. Naredno pitanje je stiglo za Boru Santanu, a njegov odgovor je izazvao lavinu komentara ostalih ukućana.

Foto: TvPink Printscreen

Zašto si rekao da Bane svaki put izljubomoriše kada vidi da Stanija sedi pored Pavla - glasilo je pitanje za Boru Santanu.
Rekao sam to i to je istina. Bane hoće da ona pripada samo njemu - odgovorio je Bora.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam rekao da posle utorka i te žurke, ja sam rekao Staniji da joj zameram što se druži sa Pavlom. Daleko da sam ljubomoran. Smatram da ne treba da se druži sa ljudima koji meni nisu bliski. Mislim da je moja drugarica i da je trebala mene da ispoštuje - započeo je Bane, a onda se uključila i Zorica Marković:
Zašto ne priznaš Bane da si zaljubljen u Staniju, kako može da ti se digne ona stvar na drugaricu? Rado, kako je stajao - zahtevala je Zorica da Rada Vasić demonstrira kako je sve izgledalo.

Foto: TvPink Printscreen

Priznaj da jeste, šta! Bio je otvoren mantil. On je bio u boksericama, kada je prošao tuda, Stanija je bila okrenuta na drugu stranu, a on se popeo na ono, a k*rac mu ovoliko skočio - objašnjavala je Rada, pa izazvala smeh među zadrugarima.
To se nije dešavalo. To je moja prirodna veličina. Polni organ se ne diže isto na osobu na koju se ložiš 2% i osobu na koju se ložiš 100% - pravdao se Bane.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: DA LI I DALJE GAJI EMOCIJE PREMA ALEKSANDRI SUBOTIĆ? Gledaoce je zanimalo zašto je David Anu nazvao imenom bivše, ON IMAO SPREMAN ODGOVOR! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'