AKTUELNO

Bivši zadrugar ponovo se razočarao u ljubav.

Iako im mnogi zadrugari nisu predviđali nastavak veze po izlasku iz "Zadruge", Nataša Moskva i Adam Đogani  demantovali su sve kada su objavili da su obnovili kontakt i ušli u emotivnu vezu. Nataša i Adam se danima nisu odvajali, zajedničkim fotkama preplavili su društvene mreže, a samo nekoliko dana nakon što su za naš portal potvrdili da su nikad srećniji, usledio je raskid.

Tragom informacije da Nataša i Adam više nisu zajedno pozvali smo Đoganija, koji je potvrdio da je solo.

Foto: Instagram

- Istina je, raskinuli smo. Ne ide, jednostavno. Mučili smo se ovih mesec dana. Bilo je lepo, ali uvek je postojala sumnja kod mene da me vara, što je ispalo na kraju i tačno. Ne prelazim preko prevare nikada! Iako sam stvarno želeo da imam i zajednički život sa njom i da se promenim i sve, ali ovo joj nije trebalo. Stalno me je lagala i izmišljala - bez dlake na jeziku priznao je Adam, koji je istakao:

- Od sutra sam novi čovek koji će uživati u novim devojkama i zezati se! Ne treba mi ozbiljna veza, ugušila me je. Sada se ona kaje, ali me ne zanima vise - odlučan je Đogani, koji je nagoveštaj da nešto nije u redu dao i na Instagramu.

Foto: Instagram

D. T.

#Adam Đogani

#Nataša Moskva

'