AKTUELNO

Odlučna je u tome da njena ćerka postane pevačica!

Blogerka Luna Đogani privukla je veliku pažnju javnosti učešćem u prvoj sezoni najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima "Zadruzi", kada je uplovila u vezu sa tada oženjenim pevačem Slobodanom Radanović. Luna je aktuelna učesnica druge sezone ovog šou programa, a na "Zadrugoviziji" je pokazala i da ima muzički talenat koji je nasledila od majke, pevačice Anabele Atijas.

Foto: Pink.rs

Zato je, kako se šuška, Anabela odlučna u nameri da ćerki pomogne da uplovi u muzičke vode čim izađe iz rijalitija, a pre toga će, kako se navodi, da joj pokloni silikone:

Luna nikada nije krila da bi volela da ima veće grudi, ali zbog svega što joj se dogodilo poslednjih godinu i po dana, ona nije imala vremena da tu želju ostvari. Pošto su Anabeli Lunina sreća i zadovoljstvo na prvom mestu, rešila je da joj pomogne da ovu nameru sprovede u delo. Ona je već počela da se raspituje kod poznanika o ugradnji silikonskih grudi. Pevačica namerava da zakaže uvećanje grudi za ćerku kako bi ona na intervenciju otišla čim napusti rijaliti šou u junu - rekao je izvor blizak pevačici i dodao:
S obzirom na to da Luna ima nameru da se bavi pevanjem kada izađe iz “Zadruge 2”, Anabela smatra da bi zbog budućeg pevačkog posla takođe bilo dobro da poradi na svom izgledu. S druge strane misli da će to usrećiti Lunu i podići joj samopouzdanje. I Anabela ima silikonske grudi, pa zna koliko takva jedna promena može da jednoj ženi promeni život, te svesrdno podržava Lunu u želji da se podvrgne estetskoj intervenciji - zaključio je izvor.

Foto: Pink.rs

Gagi Đogani, Lunin otac, priznaje da ne zna ništa o tome, ali da će podržati svoju ćerku:

Iskreno da vam kažem, nisam upućen u tu priču. Anabela mi ništa nije pričala o tome. U svakom slučaju, ja nemam ništa protiv toga. To je danas potpuno normalna stvar. Znam da je Luna pričala u rijalitiju da hoće veće grudi, a šta Anabela radi po tom pitanju, stvarno ne znam - rekao je on.

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen, Pixabay

Autor: Pink.rs

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

'