AKTUELNO

On se ponaša prema njoj kao da su u vezi.

Bane Čolak je Staniji Dobrojević postavio ultimatum da će prekinuti svaki vid komunikacije sve dok se ona bude družila sa Pavlom Jovanovićem. Nakon emisije "Pitanja novinara" njih dvoje su ponovo poveli ovu temu i popričali o svom odnosu.

Foto: TvPink Printscreen

Sve dok budeš pričala sa njim, ti i ja ne pričamo, kada mu budeš rekla da ne možete da se družite jer hoćeš da mene ispoštuješ, zato što smo on i ja u sukobu, onda ćemo pričati. Ti si rekla Dragani da nećeš da se družiš sa njom jer se ona druži sa Ljubom i ovo je isto. Tebi je bitniji Pavle nego ja - prekoreo je Bane Staniju.
Bane, ponašaš se kao da smo momak i devojka. Ponašaš se kao Tomović, a nisi mi ni dečko. Ja kad se družim sa Pavlom on ne priča ružno o tebi. Bane ti mene ucenjuješ. Dobro Bane, ti meni postavljaj ultimatume, ja ću tebi raditi stvari u inat - odgovorila mu je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon nekoliko minuta njih dvoje su nastavili ponovo ovaj razgovor, pa jedno drugom rekli sve u lice, a između ostalog su pričali i o njenom bivšem dečku Vladimiru Tomoviću.

Ja se osećam neprijatno kada on priča sa tobom. Zamisli kada ja blejim sa Draganom i ti nama priđeš. Ja nemam problem što si ti Stanija. S obzirom na to kako se predstavljaš, prešla bi preko toga što te ostavio. Ti uopšte nisi ovakva kakvom se predstavljaš. Ti si mnogo emotivnija - pričao je Bane Staniji, na šta mu je ona odgovorila da smatra da je Vlada ponosan na sebe što ju je javno ostavio.
Ti nisi ovde samostalni igrač. Ti si ovde nečiji poltrončić. To što lečiš svoje seljačke, užičke komplekse družeći se sa njom, pusti me tih fora. Ti si hodajući kompleks. Vi mali muškarci ste puni kompleksa. On (Vlada) je sad ispao faca jer je ostavio Staniju - dodala je Dobrojevićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Marko Stolić ZAKAZAO TEZGU kod Ane i Davida na SVADBI: Nakon što je Zlata prozvala svog kolegu, on joj ŽESTOKO UZVRATIO! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Stanija Dobrojević

'