separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

Marko Stolić ZAKAZAO NASTUP kod Ane i Davida na SVADBI: Nakon što je Zlata prozvala svog kolegu, on joj ŽESTOKO UZVRATIO! (VIDEO)


Ovime joj je dokazao da su njegovi nastupi posebni.


Tokom emisije "Pitanja novinara" predstavnici sedme sile su želeli da znaju u kakvim odnosima su Pinkove zvezde Marko Stolić i Zlata Đurković. Naime, kako je Zlata izjavila da njen kolega "peva po štalama" Marko je večeras priznao da li su ga povredile ove reči.   

Kako komentarišeš to što Zlata komentariše da ti pevaš po štalama? Da li misliš da li Zlata kao starija koleginica treba da ti da vetar u leđa i da ti bude podrška - glasilo je jedno od pitanja novinara.   

Autor: TvPink Printscreen

Ja sam svoju karijeru počeo na ovoj televiziji i kao predstavnik ove kuće ja sam pevao na mnogo bitnim mestima - odgovorio je Stolić.
To sam rekla isključivo u afektu. Naravno da ne mislim da peva po štalama. Ako je neko davao vetar u leđa ovim ljudima onda sam to ja. Dobila sam karanfil za 8.mart, tako da je to znak pomirenja - dodala je Zlata.

Autor: TvPink Printscreen

Kako bi se ova tema završila vedrijom stranom, Marko je javno priznao da će pevati na svadbi zaljubljenih golupčića Ane Korać i Davida Dragojevića. 

Moja prva svirka će biti na svadbi Ane i Davida. Pevaću im na svadbi - rekao je Marko Stolić.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti