AKTUELNO

Čuvaće krstić koji joj je on dao do rođendana.

Večeras su zadrugari odgovarali na pitanja novinara, a jedno od njih se odnosilo na Staniju Dobrojević. Naime, kako je Bane Čolak postavio ultimatum zgodnoj zadrugarki da bira između njega i Pavla Jovanovića, ona je ove noći otkrila da li gaji simpatije prema jednom od njih dvojice ili njeno srce pripada Vladimiru Tomoviću.

Foto: TvPink Printscreen

Da li si zaljubljena u Baneta ili u Pavla - glasilo je jedno od pitanja novinara.
Bane je bio ljubomran na Pavla jer on ima milione, a video je valjda večeras da nema i da nije vlasnik tih klubova. Evo nemam sreće i ne znam šta da radim. Ja nisam doživela da mi Vladimir kaže u lice da smo raskinuli. Moje srce pripada nekome u spoljnom svetu. Čuvaću krstić do mog rođendana. Nije mi problem neka dođe i neka mi to kaže u lice. Pošto Pavle nema klubove i milione, do kraja rijalitija ljubavni stori Stanija i Čoki (Bane) - rekla je Stanija kroz smeh.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Bane je takođe prokomentarisao da stoji iza onoga što je rekao, a to je da neće razgovarati sa njom do se druži sa Jovanovićem.

Pročitajte još: PREVRŠILI SU SVAKU MERU: Zadrugari ponovo prekršili pravila rijalitija, voditeljka im se obratila i saopštila OVU KAZNU! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'