AKTUELNO

Mina Vrbaški ih je prikrivala.

Stanari Bele kuće večeras odgovaraju na pitanja predstavnika sedme sile. Jedno od pitanja je stiglo za Draganu Mitar, a odnosilo se na njen odnos sa Nenadom Aleksićem Ša. Naime, iako je mnogima promaklo da je bivša modelsica ostavila pisamce reperu u džep, ove noći je sve obelodanjeno, a Dragana je priznala šta je pisalo na ceduljici.

Iako je Ša istakao da mu je pismo u džep stavila Mina Vrbaški, kako bi izbegao komentarisanje zadrugara, večeras je morao da prizna istinu. Urednik portala Pink.rs Darko Tanasijević je imao pitanje za glavne aktere ove teme.

Foto: TV Pink Printscreen

Znamo da si ti ispisala poruku koju si stavila Nenadu Aleksiću Ša u džep, iako je on slagao da mu je tu poruku napisala Mina Vrbaški - rekao je urednik portala Pink.rs.
To nije bilo nikakvo zaljubljivanje, već neko zapažanje. Ja nisam zaljubljena, ja volim svog supruga, jedva čekam da izađem odavde. Ne mogu da učestvujem u ovim raspravama. Ja se ne zaljubljujem niti brzo niti lako. niti komuniciramo. Ja sam imala neko zapažanje, pa sam to htela da pitam. Na tome je završeno i kraj priče. Mislila sam da će to proći neopaženo. Ja nisam ništa ružno napisala, ništa što bi moglo da ugrozi moj i njegov brak - odgovorila je Dragana sa knedlom u grlu.
Poruka nije ljubavnog karaktera, već samo neko njeno zapažanje. Ja nisam ni odgovorio na to. Sa njom ne komuniciram da nas ne bi spajali. Niti ima emocija, niti pričamo u šiframa. Izbegavamo se - prokomentarisao je Ša.

Foto: TvPink Printscreen

Ja kao prijatelj njegov, on nije želeo da se proteže ta tema. Znam za tu poruku. Stala sam na njegovu stranu - odgovorila je Mina.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: U ZATVORU ĆE BITI TESNO! Njih troje su večeras NOMINOVANI ZA IZBACIVANJE! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Dragana Mitar

#Nenad Aleksić Ša

'