separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

NEĆU DA PRIČAM O NOVOM SADU! Aleksandra IZBEGLA ODGOVOR o situaciji sa Davidovom majkom, pa skrenula pažnju Karađorđu: Nemoj da se svađaš sa Ljubom! (VIDEO)


Subotićeva nije želela da spominje Dragojevićevu porodicu.


Karađorđe Subotić je ove noći dobio dugo traženi poziv sa svojom ćerkom Aleksandrom Subotić jer je želeo da razjasni sve nedoumice koje se tiču njenog boravka u Novom Sadu kod porodice bivšeg dečka Davida Dragojevića. 

Dok je Karađorđe pričao sa Aleksandrom ona je otkrila da je u gradu sa prijateljima, ali da je presrećna što vidi svog oca, pa mu se brže-bolje pohvalila da se odlično oseća i da njena karijera ide uzlaznom putanjom. 

Autor: TvPink Printscreen

Nemoj ništa sada se brineš. Ja sam stvarno okej i sve je kako treba. Magdalena pati za tobom i mnogo joj nedostaješ. Svi moji fanovi će glasati za tebe. Ljubi mu puno Doroteu, Maju i Brendona. Gorana je u Kaluđerici. Promenila sam broj telefona, jer me je mnogo ljudi zvalo zbog onoga što se desilo. Sad sam ponovo ona stara Aleksandra. Snimila sam dva spota. Ti si za sve u pravu. Nemoj da se svađaš sa Ljubom. Neću da pričam o Novom Sadu, to je nebitno, neću o tome da pričam. Ti znaš kakava sam ja. Iako sam ja pukla zbog budala, biće to sve okej. Sve one koje sam ja gazila, ti ih duplo gazi. Treba manje da se družiš sa pojedinim ološima, Lazara pogotovo. Radna sam i vredna. Nikad napolju nije bila bolja slika o meni nego sada - ispričala je Aleksandra. 

Aleksandra nije želela da komentariše u kakvim je odnosima sa Davidovom majkom i da li je još uvek tamo, te je brzo promenila temu kada ju je Karađorđe za to pitao. 

Autor: TvPink Printscreen

Autor: Zadruga - RTV Pink

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo. 

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti