AKTUELNO

Za nekog od njih je ovo poslednja noć u Beloj kući.

Kao i svake subote, u Beloj kući su i ove noći organizovane nominacije. Ovonedeljni vođa Vladimir Todorović za svoje potrčke odabrao je Minu Vrbaški i Milana Petovića, koji su zadnjih sedam dana proveli zajedno u izolaciji.

Foto: TvPink Printscreen

Kada je voditelj Ognjen Amidžić posetio luksuzno imanje nadomak Beograda, došlo je vreme da zadrugari daju svoj glas jednom ili drugom, koga žele da zadrže. Takođe, direktnu nominaciju ove sedmice zaradila je Miljana Kulić i to zbog svog agresivnog ponašanja, kada je u naletu besa pogodila šoljom u glavu Lazara Jeremiće i Davida Dragojevića.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Pored Miljane i jednog nominovanog od strane zadrugara, svoj sud daće i gledaoci, koji će odabrati još jednog nominovanog, te će se njih troje sutra boriti za svoj opstanak u Beloj kući.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugari su se okupili za crnim stolom i govorili koga žele da zadrže u "Zadruzi" - Minu ili Milana, a kada su svi rekli svoje mišljenje, veći broj glasova je dobio Milan Petković, te je on, pored Miljane, drugi nominovani večeras.

Foto: TvPink Printscreen

Došao sam ovde i sve je ovo nekako prebrzo, u svojoj glavi sam mislio da sam spreman za to. Ali to uopšte nije tako kako sam ja zamišljao. Teško je, čak i biti dobar u ovakvim uslovima je mnogo težak zadatak. Prvo želim da pozdravim svoju majku, oca i brata. Ne želim da izazovem sažaljenje, ja sam jednak. To što imam malo težu priču ne znači da treba da me sažaljevaju ljudi. Želim da publici poručim da me ne sažaljeva i da oni odluče kako treba da bude - rekao je Milan nakon što je saznao da je on drugi nominovani.

Foto: TvPink Printscreen

Publika je ove nedelje najmanju podršku dala Lazaru Jeremiću, pa će se i on naći u konkurenciji za izbacivanje već sutra uveče, pored Miljane i Milana.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SVI SU VRIŠTALI! Stanija podučavala Mikija TVERKU, kada vidite kako Đuričić MEŠA KUKOVIMA plakaćete od smeha! (VIDEO)

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga - Nominacije

'