AKTUELNO

Tvrde da je već godinama Ljuba ljubomorna na Staniju!

Otkako je Vladimir Tomović javno ostavio Staniju Dobrojević, aktuelnu učesnicu "Zadruge 2", pojedine ukućanke su se poigrale sa njenim emocijama, pa su uvredama na račun njene romanse želele da ispitaju koliko je zapravo njena veza sa Crnogorcem bila iskrena. Jelena Krunić je kroz priču koju je napisala provocirala Staniju, a nesuglasice između Ljube Pantović i Dobrojevićeve datiraju još od "Farme 4" i to sve zbog, kako Stanija navodi, Ljubine ljubomore na njenu karijeru i život.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovim povodom kontaktirali smo Stanijinu menadžerku Tamaru koja je dobro upoznata sa njihovim odnosom, a evo šta ona kaže o tome:

Krunićevu ne želim da komentarišem, takođe ne želim ni vezu Stanije i Vladimira da komentarišem do daljnjeg. Ona kada izađe, nju tada možete da pitate šta god želite za tu priču - rekla je kratko Stanijina menadžerka i dodala:
A što se tiče Ljube Pantović, mogu samo da kažem da žena pati od ozbiljnih poremećaja ličnosti, opsednuta je Stanijom, uhodi je, zna svaki njen korak, ogovara je i priča o njoj po ceo dan. Ono što mogu da vam kažem je da su advokatskoj kancelariji koja zastupa Staniju predati svi snimci u kojima Ljuba Pantović iznosi laži i klevete na račun Stanije i u narednih nekoliko dana biće podneta tužba za uvredu časti i sve prethodno navedeno. Verujemo da će do kraja biti još materijala za tužbe s obzirom na to da je ženi jedina svrha u rijalitiju pljuvanje Stanije. I da, Ljuba je još na “Farmi 4” bila ljubomorna na Staniju i po ceo dan ljude trovala o njoj, isto se sada nastavlja samo šest godina kasnije - rekla je Tamara za Pink.rs.

Foto: TvPink Printscreen

Očigledno je da će ove suparnice i nakon učešća u Zadruzi nastaviti da se viđaju i to na sudu, a kakav će epilog njihova priča dobiti ostaje nam da vidimo.

Autor: D. Božović

#Ljuba Pantović

#Rijaliti Zadruga

#Stanija Dobrojević

#Tužba

'