AKTUELNO

Ni traga ni glasa od nekada zgodne, atraktivne i privlačne zadrugarke!

Draganu Mitar, nekada atraktivnu članicu grupe "Models", milioni gledalaca "Zadruge" upoznali su krajem oktobra, tokom vanrednog ubacivanja u Belu kuću. Njenom lepotom i tada izvajanom figurom, na kojoj su joj nekada davno mogle pozavideti mnoge dame, bili su oduševljeni svi gledaoci, ali i stanari Bele kuće - pogotovo muškarci, koji su je odmah proglasili jednom od najzgodnijih i najatraktivnijih zadrugarki.

Foto: TvPink Printscreen

Iako je bila visoko pozicionirana na top listi najzgodnijih učesnica "Zadruge", Dragana Mitar je za samo četiri meseca uspela da, sudeći po komentarima na društvenim mrežama, lidersku poziciju zameni najgorom i zbog svog neuglednog fizičkog izgleda završi na samom dnu.

Foto: TvPink Printscreen

Bivša modelsica, koja sebe već mesecima u "Zadruzi" predstavlja kao fatalnu ženu i zavodnicu kojoj nijedan muškarac nikada nije mogao, niti će moći da joj odoli, prilično se opustila i zapustila, zbog čega sada, komentarišu brojni gledaoci, ne da ne bi mogli da joj odole, već bi je zaobilazili u širokom luku.

Foto: TvPink Printscreen

Dragana je od fit, zgodne mame za samo četiri meseca postala žena čiji izgled mnogi gledaoci podrugljivo komentarišu.

- Na šta se napravi ova Dragana! Fuj! Vidite što je pustila stomačinu, užas blagi! A tek noge, k'o dva balvana! Celulitara! Na šta liči, upropasti se načisto, ofucala se skroz. I to je neka zavodnica, hahaha! Baš me zanima koga ovako zapuštena žena može da zavede - samo je jedan komentar u moru brutalnih, koji se odnose na Draganin potpuno drugačiji, mnogi bi rekli - zapušten i neugledan fizički izgled, ali i na njeno ponašanje.

Nema sumnje da se Dragana vidno transformisala nabacivši celulit, strije i više od deset kilograma, a da li će se na ovoj brojci zaustaviti ili će nastaviti u istom smeru, ostaje da vidimo. Do tada, podsetite se kako je Dragana izgledala na samom početku svog učešća u "Zadruzi":

Pink.rs

#Dragana Mitar

'