AKTUELNO

Zadrugarke su uživale u njegovom nastupu.

Stanari Bele kuće su pre nekoliko dana dobili zadatak od Velikog šefa da svojim rijaliti cimerkama treba da prirede iznenađenje povodom 8. marta. Miki Đuričić je želeo da bude jedinstven i svim zadrugarkama poželi srećan dan žena kroz stihove koje je sam napisao.

Naime, on je zadrugarima dočarao kroz pesmu šta u njegovim očima predstavlja žena od perioda odrastanja do sada.

Foto: TvPink Printscreen

Žena kao devojčica sa cvetom u kosi. Žena kao drugarica kojoj nosiš torbu kada se vraćate iz škole. Žena kao prva simpatija kojoj šalješ pisamce preko drugarice. Žena kao prva ljubav kada ne možeš da zaspiš noću. Žena kao strast. Žena kao inspiracija. Žena kao večita misterija. Žena kao majka tvog deteta. Žena kao baka koja ti pravi najbolje kolače. Žena kao drug, žena kao devojka kraj koje voliš da se budiš. Žena koju voliš da udišeš, žena sa kojom se smeješ. Žena bez koje ni ja ne bih bio ono što jesam - izrecitovao je Miki stihove koje je uputio svim zadrugarkama, a onda se uputio ka Suzani.

Naime, Đuričić je nakon izrecitovanih stihova koje je sam napisao krenuo ka svojoj simpatiji Suzani Perović, zagrlio je, poljubio i poklonio ružu.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: TORTA NA SPRAT, BALONI I POKLONI! Luna VRIŠTALA OD SREĆE kad je ugledala IZNENAĐENJE koje je dobila za rođendan! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Miroslav Miki Đuričić

'