AKTUELNO

Ne može bez njegove podrške.

Zerini Hećo je teško pao raskid sa Vladimirom Todorovićem, te je prethodnih dana veoma nervozna i neprestano plače. Ono što dotatno otežava ovu situaciju jeste što njene drugarice Jelena Krunić i Luna Đogani nisu uz nju i što svi komentarišu da je ona folirant i da misli samo na sebe.

Foto: Zadruga - RTV Pink

I ove noći tokom "Igre istine" bilo je priče da je Zerina folirant, te je ona opet zaplakala, a nju su tešili Zlata Đurković i Vladimir. Ono što je veoma interesantno jeste da je ovo prvi njihov razgovor nakon raskida.

Dok je Zerina grcala u suzama u kupatilu, Vlada je došao da je teši, pa dok je ona plakala, on ju je sve vreme grlio i davao joj korisne savete. Todorović nije odustajao da bodri Zerinu, pa je pred spavanje poljubio u obraz i poželeo joj laku noć.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ovo ne mogu. Osećam se poniženo i sahranjeno. Zamolio sam ljude da ne komentarišu ni da te bilo šta pitaju. Uprte su sve oči u mene. Nisi ti nigde pogrešila, ja sam kriv što ti nisam pomogao na pravi način. Ti imaš problem što ne možeš sama da rešiš neke stvari. Imaš jasan cilj, odmori se i izvini se nekim ljudima za koje smatraš da treba da im se izviniš. Što se mene tiče, neka ti je savest mirna, ja nemam nikakav problem. Ako ti neko želi dobro, onda sam to ja. Ja ne mogu da budem deo ove priče, jer to me seče - pričao je Vlada Zerini, dok je ona grcala u suzama.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Suzana sa OSMEHOM NA LICU pričala o Mikijevim VRLINAMA, a evo čime ju je posebno OČARAO! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Osim snimka gde ste videli kako Vlada teši Zerinu, u narednom video-prilogu možete pogledati kako je Zlata savetovala i bodrila svoju rijaliti cimerku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'