AKTUELNO

Miki se našao u njenoj blizini da je uteši.

Ukućani rijalitija "Zadruga 2" su igrali "Igru istine" gde su međusobno odgovarali na postavljena pitanja.

Foto: Zadruga - RTV Pink

''Koje je tvoje najveće razočaranje u kući?'' - glasilo je pitanje koje je postavio Miki Đuričić Suzani Perović.

Zlata. Htela sam da mi bude najbolji prijatelj ovde. Dogodio se fijasko. Toliko sam se opustila i evo šta sam doživela. Bilo mi je jako teško kada smo se razdvojile. Mislim da si ti htela da se razdvojiš od mene. Mogli smo da imamo super komunikaciju. Moje najveće razočarenje je ona. Žao mi je što smo se baš razdvojile. Čula sam više puta kako ti likuješ kada se ja svađam sa Mikijem. Seti se kada je bio Tomović gazda, ti si se baš mnogo unervozila na mene. To je bio prvi neki nastup gde sam se ja iznenadila - izdvojila je Suzana, a Zlata je njene reči dočekala na nož:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mi smo se samo distancirali. Nemamo nikakav problem. Meni se ne sviđa ovo obrazloženje, ti meni nikada nisi rekla da si razočarana. Dajte mi validne dokaze da sam bilo kome pričala loše - odgovorila je nervozno Zlata.

Miki Đuričić je zamolio sve zadrugare da ustanu oni koji su čuli da je pevačica ogovarala Perovićevu. Ustali su Adam Đogani i Zerina Hećo koji nisu u potpunosti potvrdili ono što Suzana misli.

Meni si rekla da je tamo haos i da imaju probleme. Da nećeš da pričaš o tome, jer nije na tebi da kažeš - rekla je Zerina Hećo, a onda je ustao Adam Đogani:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Samo si rekla da se Suzana promenila mnogo otkad je sa Mikijem tamo - dodao je on.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Suzana Perović

#Zlata Đurković

'