AKTUELNO

Niko nije verovao da će njih dve ikada ući u sukob.

Iako je većina ljubavnih parova dala sve od sebe da pobedi u svim izazovima u ,,Nedelji ljubavi" i osvoji vredne nagrade od strane Velikog šefa, David Dragojević i Ana Korać bili su najuporniji u svim zadacima i samim tim su poneli titulu najboljeg para.

Međutim, Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković ostale su u čudu kada su njih dvoje krenuli ka kapiji, a da ih nisu ni spomenuli, jer su se pre toga dogovarali i izrazili želju da svo četvoro podele nagradu. Matora je smatrala da su podjednako obavljale zadatke kao i oni, pa je očekivala da Koraćeva učini nešto kako bi svi zajedno krenuli.

Foto: TvPink Printscreen

U ,,Igri istine", Lepi Mića je među prvima zamolio Matoru da objasni glavni razlog zbog kog se naljutila na svoju drugaricu Anu Korać, a ona je detaljno ispričala zašto se osetila povređenom.

Našla sam se prozvana. Ja sam povređena zato što ti nisi rekla da krenemo i mi sa vama da gledamo film, to je samo gest. Ja znam da to Veliki šef ne bi odobrio, ali opet, mogla si da kažeš, ipak smo pričali kako bismo voleli da odemo nas četvoro. Malo sam ti zamerila, nisam to očekivala, ali nisam ni ljuta - rekla je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Ja se ne mešam u odluku Velikog šefa, mi samo ne razmišljamo isto - pravdala se Ana.

U Beloj kući je zbog ove rasprave nastala velika netrpeljivost, a kako je to izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Ana Korać

#Jovana Tomić Matora

'