AKTUELNO

Zonjićeva ne može da se pomiri sa tim da ju je Miljković iskoristio da bi se približio blogerki.

Zadrugari večeras gledaju šta su sve to radili kao i šta se dešavalo proteklih dana pred kamerama TV formata koji region obožava "Zadruga 2", a nakon video-snimaka akteri ih komentarišu.

Na velikom ekranu je emitovan snimak u kojem je prikazano da je Marijana Zonjić u društvu Marka Stolića ogovarala Marka Miljkovića na koga je ogorčena, jer je izjavio da je iskoristio pojedine zadrugarke kako bi privukao pažnju Lune Đogani.

Foto: TvPink Printscreen

Povodom ove teme oglasili su se glavni akteri ove priče, a Miljković je istakao da je istina da je pojedine ukućanke iskoristio kako bi došao do blogerke.

To je bila noć kada je on pričao kako je sve nas iskoristio zbog Lune. On se mnogo promenio otkako je sa Lunom - rekla je Marijana.
Kad smo bili u krevetu stalno si pričala kako ja gledam u Lunu. Zerini sam rekao da teram inat, ali nisam rekao o kojoj osobi je reč. Nisam rekao da se radi o Luni, a to je Zerina shvatila. Ja sam rešio da pravim igrice. To je urodilo plodom. To je apsolutna istina. Rekao sam da mi se Marijana ne sviđa. Ali, da je bila provokacija, bila je - istakao je Marko i ponovo svima stavio do znanja da prema Luni odavno gaji simpatije, a onda se oglasila i Đoganijeva:

Foto: TvPink Printscreen

Kakav treba da bude dečko koji ima devojku. Ti kažeš da se on promenio otkako ima devojku. Ja nemam problema da on priča sa vama, on je tako odlučio - prokomentarisala je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: OVOME SE NIJE NADALA: Čim je videla Marka Markovića na ekranu, Mina briznula u plač, pa se bacila u zagrljaj ovom zadrugaru! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'