AKTUELNO

Obezbeđenje je bilo sve vreme u pripravnosti.

Svakog četvrtka ukućani rijaliti programa koji obara sve rekorde gledanosti "Zadruga 2", imaju priliku da gledaju video-snimke, a tom prilikom stanari mogu da vide sve ono što se dešavalo proteklih dana.

Na narednom snimku koji je prikazan zadrugari su imali priliku da čuju kako Pavle Jovanović i Bane Čolak ogovaraju repera Nenada Aleksića Ša i pričaju o njegovoj nominaciji. Pavle je reperu dodelio niz pogrdnih imena, a evo šta je on nakon toga prokomentarisao.

Foto: TvPink Printscreen

Čovek koji gleda iz tuđe glave. Pretače gorivo iz jednih kola u druga. Mangup koji radi na baterije. Sa Banetom nemam šta. Nemaš za benzin. Klošar, mangup. Ako zbog nečega jedva čekam da izađem, onda je to zbog tebe. Slikaću te, snimaću te i okačiću na jutjub. Dečko mene stalno komentariše. Izuzetno glup dečko, ja nemam šta da pričam sa njim. Kreten! - pričao je besno Ša.
Sačekaću te, kunem ti se. Toliku volju imam da ti slomim svaku kosku u telu. Ja bih te ovde razbio, ali ne mogu. Kunem se - poručio je Pavle reperu.

Foto: TvPink Printscreen

Tenzija između dvojice zadrugara je nastala upravo zbog Dragane Mitar, ali ona želela preterano da komenariše njihovu svađu te je samo istakla da je ovo bila rasprava pre nego što su održane nominacije.

U jednom trenutku su se čak uneli jedan drugom u lice, pa uputili niz uvreda, a obezbeđenje je odmah pritrčalo kako ne bi došlo do većeg sukoba.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: JA SAM NAJSREĆNIJA OSOBA NA SVETU: Sanja i Matora se topile dok su gledale svoje najromantičnije momente (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'