AKTUELNO

Kulićeva smatra da je nju Zola ponižavao jer je nije branio od drugih ukućana.

Milionska publika koja svakoga dana prati dešavanja u Beloj kući na programu RTV Pink, ove noći postavlja pitanja učesnicima rijaliti programa "Zadruga 2" na koja zadrugari uvek rado odgovaraju.

Lazar Čolić Zola je tokom dana proslavio svoj rođendan u restoranu "Dubioza" gde je došlo do žestoke svađe di-džeja i Miljane Kulić. Do rasprave je došlo zbog toga što je Kulićevoj zasmetalo jer su na Zolinom rođendanu prisustvovale Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora, sa kojima ona nije u korektnim odnosima.

Foto: TvPink Printscreen

Miljana je raskinula vezu sa svojim verenikom, a onda je iz revolta pobacala svu hranu koja se našla na stolu, zbog čega je Zola veoma povređen.

Zar ne misliš da je Miljana danas ovim potezom danas, za tvoj rođendan, pljunula po tebi i tvojoj majci. Tvoje vaspitanje je na mestu, svaka ti čast. Zašto tebi ovo treba u životu - glasilo je pitanje gledaoca za Zolu.
Pljunula je i po meni i po mojoj majci. Mislio sam da će naša veza ići nabolje. Ja joj želim svu sreću, ali za mene je ovo dno dna i neću moći nikad da joj oprostim - prokomentarisao je Zola.

Foto: TvPink Printscreen

Oprostite mi što sam bacila meso. Momak koji me nikada nije poštovao. Prijatelj mog neprijatelja ne može biti moj prijatelj. Ja sam svakodnevno bila ponižavana. Mislila sam da će da se promeni. Ja se izvinjavam, ja sam danas od sebe napravila smeće i neurotičarku. Danas sam napravila budalu od sebe. Samoj sebi se gadim. On je iza mojih leđa zvao te ljude da dođu na rođendan. Sve emocije su se ugasile. Osećam samo mržnju i prezir - pričala je Miljana plačljivim glasom.

Foto: TvPink Printscreen

Zola je za sam kraj priznao da neće dozvoliti sebi da se pomiri sa Miljanom, jer bi to značilo da gazi svoj obraz.

Mislim da je ona mene u milion situacija ponizila, psovala me i vređala. Preko svega sam joj prelazio zbog toga što sam je voleo. Nije vredna da ja budem sa njom i da razmišljamo o našoj budućnosti. Kada bih bio sa njom, folirao bih. Ovo je prelilo svaku kap - istakao je Zola.

Pročitajte još: OVO JU JE DOTUKLO! Stanija nije mogla da zaustavi suze kad je čula ovu pesmu, PA PLAKALA KAO KIŠA! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D.B .

#Zadruga 2

'