AKTUELNO

Dragojeviću je bilo veoma neprijatno što ovo sluša Koraćeva.

Ove noći voditelj Milan Milošević stanovnicima "Zadruge 2", rijaliti programa koji pomera sve granice, čita pitanja koja su gledaoci postavljali zadrugarima u danima iza nas na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink.

Tokom prethodne večeri u Beloj kući je održana žurka, a gledaoci su primetili da je Stanija Dobrojević flertovala sa Davidom Dragojevićem, a upravo zbog toga je usledilo i pitanje za ovu atraktivnu zadrugarku.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' stvarno misliš da možeš osvojiti Davida, jer si sinoć flertovala sa njim - glasilo je pitanje za Staniju.
Došlo je nekoliko trenutaka, kada je on igrao i prošao pored mene, ako je to flertovanje, onda dobro - prokomentarisala je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo flertovanje su primetili i pojedini ukućani nisu mogli da odole večeras, a da ne daju svoj sud o odnosu ovo dvoje zadrugara.

Ja sam primetila da postoje simpatije Stanije i Davida. I te kako se Stanija dopada Davidu, i on njoj. Videla sam da su njeni pogledi bili uprti u njega. Prilazio joj je, dodirivao je po struku. On se opusti kada popije. Biće on obazriv, jer je jednom pogrešio - rekla je Marija Kulić.

Foto: TvPink Printscreen

Vladimir ne bi džabe poslao poruku da nije video njeno ponašanje. Napolju se sve vidi. Staniji se sviđa David, to zasigurno. To nisu sigurno čista posla - prokomentarisala je Zorica Marković.

Foto: TvPink Printscreen

Ne, nisam flertovao. Osećam se ružno i žao mi je što se Ana oseća neprijatno zbog mene, ali za mene postoji samo Ana. Tako nešto je ispalo sinoć. Ja samo Anu volim i samo nju vidim - pravdao se David.

Davidu, Staniji i Ani je bilo veoma neprijatno zbog ovoga, a Dragojević je imao potrebu da se ogradi od ove priče i istakne da su njegove oči samo uprte u Koraćevu.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: NJEN OČUH JE MLAĐI OD MENE: Marko pričao o Luninoj porodici, pa otkrio da se SREO SA ANABELOM PRE ZADRUGE! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'