AKTUELNO

Nije mogla da se smiri.

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola imali su žestoku raspravu u toku dana, a sve zbog ukućana koji su se pripremali da dođu na rođendan njenog dečka Lazara Čolića Zole. Ona je istakla da ne želi da im se pridruže i zamolila ga da pozove samo one ukućane koji poštuju nju i sa kojima je ona u dobrim odnosima.

Iako je Zola uradio onako kako mu je Kulićka naglasila, svi zadrugari su ipak odlučili da krenu i uveličaju slavlje, a samim tim i ispoštuju svog cimera.

Foto: TvPink Printscreen

Miljana je zbog ovoga napravila opšti haos, pa je uplakana vikala na sav glas kako se kaje zbog svega što je želela da mu priredi.

On je pozvao sve one koji ga vređaju i koji su mene vređali! Najmanji budžet nam je dala, nismo ni pare za žurku dobili! Neću više da me niko ponižava, boli me uvo! Sad ću da isteram i muziku, ja sam je dovela! Nemam više živaca! Zašto me ponižava?! - pitala se Miljana koja je jecala od plača.

Foto: TvPink Printscreen

Šta imaš ti da cmizdriž? Opet ćeš da se pomiriš sa njim! - rekla je Marija.

Međutim, Miljana je besna ušla u ,,Dubiozu", pa je napravila scenu kakvu niko nije očekivao, a blefirala je i da je pala u nesvest što je njena majka odmah primetila i upozorila je da je krajnje vreme da prestane sa glumom.

Sve će Bog da ti vrati! Idi tamo i sedi sa onom ku*vom! Neću više da me ponižavaš, neću! Niko mi budžet nije dao! Ja sam tražila muziku, iznenađenje, ništa neće dobiti! - rekla je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Miljana, Miljana! Ustani! Nemoj da se foliraš da padaš u nesvest, glumice jedna! - rekla je Marija.

Detaljno o ovoj neviđenoj svađi, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

'