AKTUELNO

Ukućani se iznenadili kada su ugledali Mariju i Miljanu Kulić na vratima Bele kuće.

Stanovnici rijaliti programa "Zadruga 2" pre večerašnje žurke bili su iznenađeni kada su na vratima Bele kuće ponovo ugledali Miljanu i Mariju Kulić. Čim je ušla u kuću, Miljana je odmah počela da grli i ljubi svog dečka Lazara Čolića Zolu, kom je danas rođendan.

Foto: Zadruga - RTV Pink

U utorak ujutru, stiglo je pismo Velikog šefa koji je zadrugare obavestio da su Marija i Miljana svojom odlukom napustile hiper-rijaliti program "Zadruga 2" i da će zbog toga morati da plate po 50.000 evra TV Pink.

Kako saznajemo, ranije je produkcija "Zadruge 2" tražila od Miljane Kulić da se podvrgne hitnom stručnom pregledu zbog agresivnog ponašanja koje je ispoljavala proteklih dana. Miljana je to tada odbila i počela da ucenjuje produkciju, što je sa sobom povuklo diskvalifikaciju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Međutim, Miljana se sinoć javila i pristala na pregled samo da bi se vratila kod svog dečka Lazara Čolića Zole, koji je ceo dan neutešno grcao. Kako je nedelja ljubavi u toku, ona je dobila još jednu priliku, a Zola je svojim ponašanjem pokazao da su njegova osećanja prema Miljani ipak iskrena.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE: MARIJA I MILJANA KULIĆ SE VRATILE U ZADRUGU: Svi zadrugari bili u ŠOKU kada su ih videli! (VIDEO)

Pink.rs

#Miljana Kulić

'