AKTUELNO

Majka i ćerka su prekršile ugovor i samoinicijativno napustile najgledaniji rijaliti na našim prostorima ''Zadruga 2'', tužbe će već danas protiv njih biti podnete.

Nakon što je Miljana Kulić u nekoliko navrata imala napade histerije i nervne slomove u rijalitiju kad je i više puta pokušavala da prekrši ugovor i na svoju ruku ode iz ''Zadruge 2'', ona je sada to i učinila. Miljana i njena majka Marija Kulić napustile su rijaliti na svoju ruku i time prekršile ugovor, zbog čega će morati da snose posledice i plate kaznu od po 50.000 evra.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zadrugari su o diskvalifikacije Miljane i Marije obavešteni pismom Velikog šefa, koje ih je sve šokiralo.

- Zadrugari, ovim vas zvanično obaveštavam da su Marija i MIljana Kulić zbog samoinicijativnog napuštanja ''Zadruge'' diskvalifikovane. Tužbe zbog kršenja ugovora će već danas biti podnete, a Marija i Miljana su po ugovoru dužne da televiziji Pink isplate po 50.000 evra - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: TvPink Printscreen

Inače, sinoć je Marija ušla u žestoku raspravu sa Jovanom Tomić Matorom koja je zapretila Kulićki da će otkriti sve što zna o njoj i njenoj porodici, kao i da oni samo ''glume normalnu i srećnu porodicu''.

U video-prilogu koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo:

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: Pink.rs

#Miljana Kulić

'