AKTUELNO

Nikad brutalniji nije bio!

Sledeći zadrugar koji je popričao sa voditeljem Ognjenom Amidžićem je Miki Đuručić koji svake nedelje uradi presek najzanimljivijih dešavanja u nedelji iza nas.

Ono što je obeležilo nedelju iza nas svakako je poziv Davida Dragojevića sa njegovom majkom Biljanom Dragojević. Naime, Biljana nije podržala vezu sa Anom Korać, pa je Miki imao jasnu poruku za Biljanu. Pre toga, hteo je da objasni sukob koji je imao sa njegovom emotivnom drugaricom, Suzanom Perović.

Foto: TvPink Printscreen

Redom, da ne ispadne da blatim samo druge, pa ću krenuti od Suzane i mene. Mi smo preterali, shvatili smo da je sramota to što smo se svađali, postali smo posesivni, ne smemo sebi više da dozvolimo da se blamiramo. Sve naše svađe su oko gluposti, mada Suzana je izjavila da sam bio u pravu. Ljudi koji budu gledali, sigurno da kažu da nismo normalni. Rešili smo da više ne radimo takve stvari, da se više ne mešamo u odnose između ostalih zadrugara. Iako mi je mnogo puta rekla sa kim ne smem da se družim, a da to vi ne čujete. Ja stvarno volim tu ženu i neću više da dopustim da se svađamo - započeo je Miki, a onda je prokomentarisao poziv koji je David imao sa svojom majkom, Biljanom i imao poruku za nju.
Želim da se obratim gospođi Biljani. Ja vas razumem, ali gospođo Biljana, vi ste gledali da je David bio jako tužan i nesrećan sa gospođicom (Aleksandrom). Ona je izašla iz rijalitija, ona je govorila da su svi protiv nje, a uhvaćena toliko puta u laži. Nije verovala Davidu ni 20%, pa da li je to žena za njenog sina? Mene ta stvar nervira. Sve ovo ovde što se dešava, mi to sami kreiramo. To što se Mića utripuje da je da je reditelj, to je njegova stvar. On sam to izmišlja. Gospođo, vaš sin se zaljubio, pustite ga da bude srećan, nije mogla druženje sa Lunom da mu oprosti, a ona ga čeka kod njegove majke, kao oprostiće mu prevaru javnu. On je do poslednjeg dana bio uz nju, šta je trebao da uradi? Da izađe sa njom kad je ona trebala da izaže. Zaljubio se čovek, ostavite ga na miru, neka bude srećan. Vaš sin je branio laži Aleksandre. On je nju branio bre, učestvovao u njenim lažima - bio je jasan Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Iznerviran situacijom, Miki se u jednom trenutku obratio i Aleksandri Subotić, kratkom porukom, želeći da je podseti koga David sada voli.

Aleksandra, dođi sebi, čovek te ne voli, voli Anu Korać, shvati to. Ona je htela da pravi dilove sa produkcijom, pa ovo nije taj rijaliti gde možeš to da radiš, to je mogla u nekom drugom, mi ovde sve sami radimo - obratio se Miki i Aleksandri.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: TO ŠTO ONA NEĆE DA PRIHVATI RASKID TO JE NJEN PROBLEM: David nikad surovije govorio o Aleksandri Subotić pred Anom! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'