AKTUELNO

Šta sam sve zbog nje preživela, nemam ni ja više snage - žalila se Ljuba Staniji na svoju ćerku.

Zadrugarke Stanija Dobrojević i Ljuba Pantović komentarisale su telefonske razgovore Ane Korać i Davida Dragojevića koji su imali večeras sa svojim porodicama. Davidova majka Biljana je iznela kako je Koraćeva rekla da internetom kruži snimak gde je Ana rekla Ljubi kako će početi da se igra sa Davidom nekoliko dana nakon što je Aleksandra diskvalifikovana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ljuba je odmah otišla i demantovala navode da je ikada pričala o tome sa Koraćevom, pa joj je u razgovoru nakon toga Dobrojevićeva predlagala da nastupi kao majka i posavetuje ćerku Aleksandru Subotić bez obzira što je ona možda neće poslušati.

Pokušaj da joj se obratiš. Kao majka, da joj kažeš. Vidiš i sama kako je ispalo - savetovala ju je Stanija, pa je onda ona počela da priča:

Foto: TvPink Printscreen

Šta sam sve zbog nje preživela, nemam ni ja više snage. Ovo je blizu smaka sveta. Ja ovde kad sam ušla, sve mi je bilo jasno. Ona jeste jaka, ali nema tu toliku jačinu. Ona se toliko bori za nešto što je pogrešno. Imala je ovde napade histerije, to ti je ono, ludak - rekla je Ljuba o ćerki Aleksandri.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Ljuba Pantović

#Stanija Dobrojević

'