AKTUELNO

Njene reči su ohrabrile Koraćevu.

Nakon što je Ana Korać priznala da je povređena što ih majka njenog dečka, Davida Dragojevića, nije podržala, ona se zaplakala. Zbog toga joj je Drvo mudrosti obezbedilo poziv sa majkom Ljiljanom.

Kada je ugledala svoju majku, Ana je počela da plače, ali ju je majka ohrabrila rečima da podržava njihovu vezu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kakve su te suze na licu? Šta će ti to? Trgni se, on je mnogo dobar dečko. Pozovi ga da dođe kod tebe - rekla je njena majka.

Osim toga, Anina majka je tražila da se u govornicu pojavi i David kako bi im oboma pružila veliku podršku.

Teško mi je. Jao mama, samo mi je trebalo to da čujem. Svi misle da mi igramo igru. Previše sam zaljubljena - pričala je plačljivim glasom Ana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Preslatki ste. Stojim iza vas i podržavam vas. Ana, ti nisi ništa pogrešila. David je dobar i kulturan momak isto kao i ti. Neću pljuvati po tuđoj deci, kao što je ona uradila, a pritom ne zna iz kakve porodice dolaziš. Moju podršku imate i moja vrata su vam otvorena. Taj klip što je spomenula Biljana, to nije tačno, to ne postoji. Taj Veternik nije jedini grad u kome može da se živi. One igračke koje ste dobili, dobili ste od Davidovog oca - rekla je Anina majka.
Hvala puno. Meni je krivo što je ovako ispalo. Ja znam da oni ne misle tako. Njima su isprane glave. Živećemo kod Ane - rekao je David.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pročitajte još: BANE OTKRIO DA JE BIO KOD ŠA U STANU, a onda priznao kakve planove ima sa Draganom Mitar! Pavle osuo paljbu po reperu! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'