AKTUELNO

Di-džej ne želi da se u njihovoj vezi Miljanina mama pita.

Miljanu Kulić je Lazar Čolić Zola pre dva dana zaprosio pred rijaliti kamerama i izjavio joj ljubav. Nakon samo nekoliko sati koliko je nosila titulu njegove verenice Miljana je vratila Zoli prsten zbog toga što, kako je istakla, Zola vređa njenu majku.

Kulićeva je istakla da ne želi da bira između njega i njene majke te mu je vratila prsten, koji je on bacio na pod i drsko joj odbrusio da ne želi da sluša kako ga njena majka nipodaštava.

Foto: TvPink Printscreen

Ti se smeješ što se ja svađam sa svojom majkom. Ti hoćeš da me preokreneš protiv moje majke - pričala je Miljana.
Preokrenula te za pet minuta kada si ušla u apartman. Za stolom si govorila da ona nije u pravu. Meni niko na ovom svetu ne može suditi. Ja ću tebe poslušati, ali nekog drugog... Da ja slušam njene savete? Ona je rekla da želi da živimo što dalje od nje, ja to i želim. Moja mama kad bi to rekla tebi, ozbiljan razgovor bi sa mnom imala. Ja znam da ti nisi kriva. Mene ona ne interesuje - pričao je Zola.

Foto: TvPink Printscreen

Ne slušaj majku kada sam ja u pitanju. Ili neka ona vodi tvoju vezu, a onda ja sa takvom osobom neću da budem u vezi. Ne želim takvu osobu kraj sebe. Šta, treba da zoveš majku da kupiš mleko? Ti ćeš nju da zoveš da je pitaš da li sam ja na poslu? Ponižavaš sebe, pomislim da nisi dovoljno zrela u nekim situacijama - rekao je Zola besno Miljani.
Ti si rekao da je moja mama seljanka - branila se Miljana, što je Zola negirao.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: DEVOJKA MU JE IZAŠLA IZ RIJALITIJA! Adamu Đoganiju jako nedostaje Nataša, OVA STVAR MU JEDINO PRUŽA UTEHU! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Lazar Čolić Zola

#Miljana Kulić

'