AKTUELNO

Drvo im obezbedilo da ovu noć provedu sami na ostrvu.

Nakon što je Lazar Čolić Zola verio svoju devojku Miljanu Kulić koju je upoznao tokom boravka u „Zadruzi 2“, ovi ukućani otišli su u Rajski vrt kako bi razgovarali sa Drvetom mudrosti kom su preneli svoje oduševljenje.

Foto: TvPink Printscreen

Njih dvoje nisu krili svoje emocije i radost, a sve vreme su govorili da se osećaju srećno i zadovoljno jer su krunisali svoju veliku ljubav.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala Drvence. Da li si verovao, kada sam dolazila kod tebe u Zadrugu 1 ovde trudna, da će mi se u ''Zadruzi 2'' ovde desiti ovolika ljubav i da se udam? Zola, ja hoću tvoje prezime i pravog matičara za svadbu. Nisam mogla da verujem da ću ovoliko da se zaljubim - rekla je Miljana.

U jednom momentu, Lazar je pročitao poruku koju mu je Miljana Kulić napisala tokom večerašnjih nominacija kada su nominovani David Dragojević i Nataša Moskva.

Foto: TV Pink Printscreen

Lazare, sećam se 17. novemebra kao da je juče bilo. Tada si ušao u Zadrugu i odmah si mi se dopao. Ni slutila nisam da ću nekoga ovoliko zavoleti. Volim te i zauvek ću te voleti i želim sve sa tobom – pročitao je Lazar ono što mu je Miljana napisala.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Na kraju razgovora, Drvo mudrosti saopštilo je Miljani i Zoli da će moći ove noći da prespavaju na ostrvu, zbog čega su oni počeli da skaču od sreće i ljube Drvo. Nakon što su izašli iz Rajskog vrta ukućani su odmah prišli Kulićevoj i Čoliću i tom prilikom im čestitali na veridbi.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Lazar Čolić Zola

#Marija Kulić

'