AKTUELNO

Večeras obavezno budite uz televiziju Pink i portal Pink.rs i pratite uživo veridbu u najgledanijem rijaliti programu na ovim prostorima!

Kada dođe subota, i zadrugari i gledaoci znaju šta ih očekuje. Naime, večeras se tradicionalno održavaju nominacije kada će zadrugari izabrati jednog potrčka, a gledaoci jednog učesnika koji će se boriti za opstanak u najgledanijem rijaliti programu na ovim prostorima. Ove nedelje potrčci su Ana Korać i David Dragojević, koji su napokon priznali emocije koji gaje jedno prema drugom, ali zadrugari će ipak morati da izaberu jednog od njih. Naravno, to nije sve.

Foto: Pink.rs

Nakon nominacija, u Zadruzi će se odigrati veridba! Naime, Lazar Čolić Zola veriće svoju devojku Miljanu Kulić!

Foto: TvPinkPrintscreen/Printscreen Facebook

Podsetimo, pre nekoliko nedelja Jovana Tomić Matora osvojila je titulu najromantičnije osobe u Zadruzi, a kao nagradu dobila je da izabere nekog zadrugara kome će pomoći da priredi iznenađenje. Ona je tada izabrala Zolu koji je odlučio da veri Miljanu, a sada će se to napokon i desiti!

Foto: TvPink Printscreen

Imate mnogo razloga da i večeras budete uz televiziju Pink i najbrži portal u zemlji Pink.rs jer ono što će se desiti u Zadruzi ne smete propustiti!

Autor: N. Vujčić

#Lazar Čolić Zola

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

'