AKTUELNO

Ne bira sredstvo kojim će doći do izražaja.

Kontroverzni učesnik ''Zadruge 2'', Lazar Jeremić Jera je nekoliko puta ostavio javnost u šoku, ali i svoje cimere bez komentara. U situacijama u kojima ga niko ne bi shvatio ozbiljno, on je priznao da je voleo muškarca i da je imao blizak susret sa transvestitom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Te informacije su ostavljene po strani kad se Jeremić približio novopečenom paru - Ani Korać i Davidu Dragojeviću, o kojem ovih dana bruji cela Bela kuća. On se ne odvaja od njih dvoje, pa mnogi zadrugari imaju mišljenje da oseća nešto više od prijateljsta prema Davidu. Jeremićev blizak prijatelj je za Pink.rs otkrio šta misli o svemu tome.

Kako svi u Zadruzi mogu da izmisle svašta, prave veridbe i muvaju se sa svima? Zašto bi Lazaru bilo zabranjeno da izmisli sve ono što priča? On je jedna velika budala koja voli da se zeza, radi neke stvari smišljeno i sa ciljem - rekao je Jeremićev blizak prijatelj čije je ime poznato našoj redakciji.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ipak, njegov drug je upoznat sa zadatkom koji je Lazar tražio od Drveta mudrosti. Tačnije. Jeremić je tražio od produkcije da spreme večeru za Davida Dragojevića i Anu Korać kako bi još više provodili vreme nasamo. Prema rečima Jerinog druga, to nije nešto što je on prvi put uradio za svoje prijatelje.

Foto: TvPink

Lazar je takav, on često voli da smišlja iznenađenja za druge ljude. Važno mu je samo da im nesebično izmami osmeh na lice - otkrio je Jeremićev drug.

Pročitaj više: SVE PRŠTALO OD STRASTI! Ana i David se ISPOD POKRIVAČA ljubili bez prestanka, ZADRUGAR JEDVA USPEO DA SE ISKONTROLIŠE! (VIDEO)

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Ana Korać

#Lazar Jeremić Jera

'