AKTUELNO

Ona je prioritet kao individua i iznad svake veze, a njen izbor ću da poštujem jer poštujem nju - kaže Gagi Đogani.

Blogerka Luna Đogani pre nekoliko dana uplovila je u ljubavnu romansu sa Markom Miljkovićem, a njen otac, denser Gagi Đogani od samog početka pribojava se da njegova ćerka ne izađe povređena i iz ove rijaliti veze.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NE BIH PREŽIVEO DA MILJANA PONOVO ZATRUDNI U RIJALITIJU: Nakon ŽUČNE MARIJINE SVAĐE SA ĆERKOM, oglasio se Siniša Kulić, pa priznao DA NE VERUJE U ZOLINA OSEĆANJA!

Kako denser sada, kada su se slegli utisci tvrdi, za njega nakon Slobodana Radanovića više nijedan muškarac nije u rangu sa Lunom.

- Dragi naši, Luna je ušla u novu životnu etapu u rijalitiju, ušla je u neku novu ljubavnu priču koja s jedne strane trpi osude, a sa druge strane odobravanje. Prva i osnovna stvar, Luna nikad ništa nije fejkirala, ušla je u novu vezu jer je ona smatrala da je spremna za to. Da li je ili nije spremna i dokle će to da je odvede videćemo. Molim vas, zbog nje same, poštujte njen izbor i verujte joj. Svako od nas gazi svojim čizmama. Ukoliko se ne slažete sa njenim izborom ne treba ni da ga pljujete, pustite vremenu da da svoj sud. S druge strane ukoliko se slažete nemojte previše da ga hajpujete, jer znate, kad se opečeš i na ''ladno duvaš''. Za mene nijedan više muškarac ne može biti u istom rangu sa Lunom. Ona je prioritet kao individua i iznad svake veze, a njen izbor ću da poštujem jer poštujem nju. Pustimo vremenu da kaže završnu reč... Volite Lunu i podržite je - napisao je Gagi na svom profilu na Instagramu.

Autor: Pink.rs

#Gagi Đogani

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Rijaliti Zadruga

'