AKTUELNO

Strasti su se razbuktale.

Večerašnja žurka je očigledno bila kobna po vezu Davida Dragojevića koji se nije odvajao od atraktivne zadrugarke Ane Korać, te je sve vreme sa njom plesao i gutao je pogledom, dok ga je ona mamila svojom zanosnom zadnjicom.

Foto: TvPink Printscreen

Kada više nisu mogli da obuzdaju strasti, i posle nekoliko pokušaja da Koraćeva poljubi Davida, i njegovog pokušaja da joj odoli, on ju je poljubio nekoliko puta u nos, a kada je video kuda sve vodi, on ju je upitao: "Kakvi smo mi to drugovi?" na šta se ona samo nasmejala.

Koraćeva nije odustajala dok Davidu nije jasno stavila do znanja koliko joj znači pa je odlučila da mu prizna svoja osećanja i kaže mu da je zaljubljena u njega.

Foto: TvPink Printscreen

Od kad je to počelo? - upitao ju je David.
Od onda kada sam ti rekla  - odgovorila mu je Ana i upitala ga šta on oseća, na šta je samo klimnuo glavom, ali je okrenuo leđa kameri tako da se ništa nije moglo čuti.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon toga je Ana priznala Davidu da ništa sa njim nije pokušavala jer je on bio u vezi sa Aleksandrom, dok ju je on gledao opojen njenim s*ksepilom i govorio kako će sve biti u redu i upitao je zašto sve otvoreno nije rekla dok je Aleksandra Subotić bila u rijalitiju.

Pročitajte još: Ana STRASNO ZGRABILA Davida za LICE, PA GA DODIRIVALA USNAMA, on jedva uspevao da ODOLI njenom S*KSEPILU! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Ana Korać

#David Dragojević

'