AKTUELNO

Jovanović je na sve spreman zbog modelsice.

Dragana Mitar i njen bivši ljubavnik Pavle Jovanović danima unazad ne razgovaraju zbog pojedinosti koje je ona iznela iz njihove veze, a sa kojima Jovanović delimično nije saglasan.

On je tokom večerašnje žurke pričao sa Zerinom Hećo kakva je bila njihova romansa i šta je on spreman sve da uradi za nju. On je takođe spomenuo i njenog supruga Sinišu Dragutinovića koga je nazvao "budalom".

Foto: TvPink Printscreen

Ta veza je bila tu i tamo. Ona je došla promenila meni život i promenila sebi život. To što ona neće da prizna to je druga stvar. Onu noć pod jorganom sam ja saznao sve što me je interesovalo.  Prekratko smo mi bili zajedno prebrzo smo se zaljubili i prebrzo se opustili. Znaš kad neko klikne, e to smo mi. Meni ne fali s*ks, ništa - pričao je Pavle o Dragani, pa dodao:
Ja nemam šta da izgubim, ona ima sve. Ja njoj ne želim zlo. Kad se čovek zavoli i zaljubi tad ga vrlo dobro poznaješ, e ja sam tako nju upoznao. Ona je zaslužila da je neko mazi i pazi. Sve ona ovo radi, zato što joj je čovek budala - pričao je Pavle.

Foto: TvPink Printscreen

Šta on njoj može? - upitala ga je Zerina.
Da je razvede od njega - odgovorio je Pavle, a onda dodao da bi bio spreman da ubije za svoju bivšu ljubavnicu.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: DA LI STE SPREMNI ZA NAJBOLJU ŽURKU NA BALKANU? Njih dvoje večeras dolaze u 'Zadrugu' i garantuju provod za pamćenje! (FOTO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'