AKTUELNO

Svi su oduševljeni njihovom vezom!

U "Zadruzi", najgledanijem rijaliti programu na ovim prostorima, sinoć je održana žurka povodom dočeka pravoslavne Nove godine, kada su se rodile i nove ljubavi. Naime, Luna Đogani i Marko Miljković su, posle nekoliko meseci poricanja, rešili da daju šansu sebi i započnu vezu pred milionskim auditorijumom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Njihov prvi poljubac desio se sinoć, a kao što ste i navikli, sve ono što ste propustili možete gledati na našem zvaničnom Jutjub kanalu "Zadruga Official" gde se i nalazi snimak te situacije. Da su svi u regionu oduševljeni time što su Luna i Marko napokon odlučili da više ne kriju svoja osećanja, govori činjenica da su se našli na trendingu na Jutjubu u prvih 10 mesta u čak 5 zemalja!

Foto: Zadruga - RTV Pink

U Srbiji su trenutno na četvrtom mestu, dok su u Bosni i Hercegovini na drugom.

Foto: YouTube screenshot

Foto: YouTube screenshot

Kada su u pitanju Hrvatska i Crna Gora, prvi poljubac Marka i Lune nalazi se na devetom, odnosno četvrtom mestu, dok su u Makedoniji na šestom.

Foto: YouTube screenshot

Foto: YouTube screenshot

Foto: YouTube screenshot

Očigledno je da su svi fanovi najgledanijeg rijaliti programa "Zadruge" u celom regionu jedva čekali da se desi ova ljubavna romansa, a kako će se sve dalje odvijati ostaje nam da vidimo.

Autor: N. Vujčić

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Rijaliti Zadruga

'