AKTUELNO

Iznela svoje mišljenje!

Večeras je emisija ,,Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem“ , a kako je sinoćna žurka bila jedna od najuzbudljivijih, večeras će imati mnogo toga da se prepriča.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zorica Marković je večeras otkrila mnogo toga. Ona je počela sa pričom o Davidu Dragojeviću, kog je posavetovala, a potom je otkrila šta joj je Ana Korać rekla.

Ja sam izašla da uzmem malo vazduha i videla sam Anu i Davida i videla sam da su malo smoreni. Potonuli su. Nisam došla sa nekom namerom, jer ja Davida mnogo volim. Znamo se ranije i znam ga kao što je i sinoć bio. Ono što sam danas ovde rekla, bila sam iznenađena jer je čovek tonuo iz dana u dan, nabije kapuljaču i nema ga nigde. Onda smo ušli u diskusiju kako je napolju, koliko ga je gušilo. On sada brine o svemu, šta misle njegovi roditelji, a opet njih dvoje odgovaraju jedno drugom. A onda sam ga pitala šta oseća prema njoj. Rekao je da mu prija jako druženje sa Anom i da je napokon odahnuo, jer ga je sve prethodno opterećivalo i gušilo. Ja nemam ništa protiv, niti bilo šta, njihova stvar je šta će da rade. Mene je zanimalo šta se dešava sa Aleksandrom, on je tu bio za nju non-stop. Meni je Ana rekla da je ona zaljubljena ipak – bila je iskrena Zorica.

Foto: TvPink

Potom je i Miljana Kulić imala svoj komentar na celu romansu i priču koja se dešava u "Zadruzi" trenutno a koja je uzburkala javnost.

Rekla da je procvetao, da je on sada taj David – dobacila je Miljana.
Bio je nesrećan u prethodnoj vezi, to je činjenica, a sada šta će se desiti, to ćemo videti – bio je jasan Miki Đuričić.
Evo može David da potvrdi, da li žurka ili nešto, igrao je isto sa muškarcima, nisu smele žene da mu priđu, samo Suza, jer Aleksandra jedino nije bila ljubomorna na nju. Ona njemu nikad nije dozvolila da se druži sa devojkama – izjavila je Rada.

Foto: TvPink

Ali Rado ako sve ovo podržavaš, zašto si meni ovde rekla da si frapirana – podviknula je Ljuba.
Tebe mnogo više boli jer ti je ona ćerka, jer zeta uvek može da nađeš, ali ćerku ne možeš. A i ti si bila za to da oni raskinu, tada je tebe Aleksandra pljuvala – odbrusila joj je Rada.

A zatim je ustala i Ljuba Pantović, Aleksandrina majka, koja je imala oštar komentar na osnovu svega što se dešava u Beloj kući.

Što se tiče cele situacije, pomno sam pratila, pogotovu šta se dešava između njih. Dešavalo se, što se njega tiče, ono što ja pričam od kada sam ušla. Neka radi ono šta hoće, mene su zanimale njegove izjave koje je govorio. Uglavnom, kada je bilo reči o toj bezuslovnoj ljubavi, kada sam ja napušavana, kada je bilo reči o tome da on ne može da bude ovde bez Aleksandre, to je ispalo da nije tačno. Kada sam rekla da mene ne zanima njihov odnos, već odnos prema Sandri, i tada sam bila napušena. Ali sinoć je sve to dokazano, meni je krivo što znam šta se dešava napolju, to je moje dete, naši sukobi jesu sukobi, ali ja ne mogu da budem neko koga boli uvo šta se dešava sa njom. Padalo mi je na pamet da li je njega sramota, da li je u jednom momentu pomislio šta radi ta žena koju, kako kaže, voli najviše na svetu. Ja Ani ništa ne zameram, može da radi šta hoće. Ima svu slobodu ovog sveta, glupo je malo to što smo nas dve dobre, naši odnosi nisu zahladneli, nego je počela više da se druži sa njima – izjavila je Ljuba.

Foto: TvPink

Šta ja imam tu da podržim ili ne. Ja ću sa Anom ostati u dobrim odnosima. Ana ne posmatra Aleksandru i mene u paketu, ona može samo da olakša mojoj ćerki da vidi koliko je izgubila vreme. O njemu imam jako ružno mišljenje i mi se nikada nećemo pomiriti, ali ćemo naravno i te kako raščišćavati ono što je izgovoreno o meni. Jedino ako moja ćerka toliko nije normalna, ali mislim da je ovo pravi trenutak kada ona treba da preseče - bila je jasna poruka Ljube.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O . B.

#Zadruga 2

'