AKTUELNO

Kratko i jasno!

U najgledanijem rijaliti programu na ovim prostorima "Zadruzi" sinoć je održan doček pravoslavne Nove godine, na kom su se desile neke stvari kojima se mnogi nisu nadali. Jedna od njih je početak ljubavne romanse Lune Đogani i Marka Miljkovića, za koje su mnogi sumnjali da među njima emocije postoje i to mesecima unazad, ali oni to nisu želeli da priznaju.

Foto: E-stock, Pink.rs

Ipak, prvi poljubac među njima desio se sinoć, a ova romansa će se nastaviti i dalje. Markova majka Nedeljka i Lunini roditelji, Anabela i Gagi priznali su da im se oni dopadaju kao par i da su i sami sumnjali da među njima postoje emocije, a sada se za portal Pink.rs oglasio i Slobodan Sloba Radanović, sa kojim je Luna imala aferu u prvoj sezoni Zadruge koja je izazvala veliku pažnju.

Nekoliko puta sam istakao da ne volim kada neko komentariše moj privatan život. Tako ni ja sebi ne dajem za pravo da komentarišem druge. U svakom slučaju, svima u novoj godini želim sve najlepše - poručio je Sloba.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: NEMA VIŠE ŠTA DA TRAŽI KOD DAVIDOVE MAJKE: Posle svega što joj je David uradio s Anom Korać, Aleksandri stric Srboljub NAREDIO: Pokupi dete i dođi kući! (FOTO)

Kao što se može i zaključiti, on nije želeo da komentariše vezu njegove bivše devojke i Marka Miljkovića, a kako se zaista oseća ovim povodom zna samo on.

Autor: Pink.rs

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'