AKTUELNO

Nedeljka Miljković presrećna je zbog toga što je njen sinotpočeo vezu sa Đoganijevom.

Iako su mesecima poricali da među njima ne postoje emocije, te da ih gledaoci bez razloga spajaju, Luna Đogani i Marko Miljković sinoć su pred milionskim auditorijumom stupili u ljubavnu vezu, što je podiglo veliku prašinu! Iako se modna blogerka pribojavala da će jutro posle lude žurke u "Zadruzi" sve biti drugačije, njihova veza se, na obostrano zadovoljstvo, nastavila, a kako bismo čuli da li joj se dopada nova potencijalna snajka pozvali smo Markovu mamu Nedeljku, koja nije krila sreću zbog novonastale situacije.

Foto: Zadruga - RTV Pink

- Čula sam lepe vesti malopre, moram da vam kažem da mi je dan baš počeo lepo, pa mislim da će i cela godina - rekla nam je vidno raspoložena Nedeljka.

- Meni je mnogo drago, prvenstveno jer volim da vidim Marka raspoloženog, ali i druge zadrugare. Ako je njemu sa njom lepo, meni je još lepše! Kako oni budu hteli, neka tako bude! Sada, u "Zadruzi 2", Luna je najbolja devojka! Ona fura sama, kao i moj Marko, sama vodi svoje bitke, kaže šta misli, ne trudi se da pravi spletke... Ona je super devojka! E sad, oni kako će, šta će, to je na njima - kaže majka Marka Miljkovića za Pink.rs koju smo pitali kako bi reagovala ukoliko bi njen sin izrazio želju da oženi Lunu.

Foto: E-stock, Pink.rs

- Prihvatamo je za snajku, naravno! Ako ona Marku prija, ja navijam za njih - ljubazno nam je rekla Nedeljka, koja ne krije da bi volela da uskoro dobije i unuče.

- Ja sam Marku to govorila u zadnjih pet, šest godina, da bih volela da se skrasi, osnuje porodicu, da dobijem unuče. Ako ostane s njom u vezi, to bi bilo super - završava Nedeljka i ističe da je oduševljena sinovljevim izborom, te da ima njenu bezrezervnu podršku.

Pink.rs

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Rijaliti Zadruga

'