AKTUELNO

Naoružana je negativnom energijom zbog onoga što njih dvoje rade u rijalitiju.

Marija Kulić, majka Miljane Kulić, večeras se vraća u Belu kuću, nakon što je određeni vremenski period bila odsutna iz rijalitija.

Foto: TV Pink Printscreen

Poznato je da je Marija ljuta na svoju ćerku što je uplovila u vezu sa Zolom i pred milionskim auditorijumom imala seksualne odnose, uprkos obećanju da to neće činiti.

- Miljana me je razočarala, ja nisam očekivala da će ona raditi ovo što je radila. Ja nikako ne mogu da podržim seks pred kamerama. Budi u vezi, porazgovarajte, držite se za ruku, ali takve stvari ja sebi nikada ne bih dopustila. Kako ona to radi bez srama, bez stida - rekla je Marija u studiju, na samom početku.

- Ona se totalno izgubila, pogubila. Da vam kažem, ona nije dugo sa Lazarom, ja kod tog čoveka ne vdim da postoje emocije. On kaže sve to, ali ja nisam primetila sve to, on je meni hladan tip. Ona gleda kao mazga, to moramo da prekinemo, ona je ovde zbog deteta. Kada budem ušla, ja ću njega samo da pratim, vidim ga da je on stalno na vratima, da li je on sa njom samo zbog hrane, jer ja još uvek nisam videla emocije kod njega... Ona će ponovo biti izigrana kada bude izašla iz „Zadruge“ - tvrdi Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja ne idem sa tom solucijom da nju rastavim od njega, samo želim da joj skrenem pažnju da ne bi bila povređena. Hoću da joj otvorim oči, a ona kako bude htela, samo da mi ne kuka posle opet. Stoji da je kulturan, da je fin, on od Miljane čuje svakojake reči, uvrede, ali on pređe preko toga. Ja sam, inače, mnogo nepoverljiva osoba, ne verujem muškarcima, a sada daj Bože da sam pogrešila. Bila bih najsrećnija kada bi ona bila srećna sa Zolom, da u toj vezi bude zadovoljna. Vidi se kod nje da se previše vezala za njega, ljubomoriše - znači da je njoj stalo do njega - zaključuje Kulićka.

Ona će se večeras na iznenađenje svih zadrugara vratiti u Belu kuću, a kako će je dočekati njena ćerka i potencijalni zet Lazar Čolić Zola, ostaje da saznamo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'