AKTUELNO

Koja će osvojiti njegovo srce?

Kao što ste već upoznati, od sinoć je otvoren konkurs za Borinu ženu! Naime, Santana je istakao da bi voleo da mu Veliki šef dovede neku ženu u Zadrugu kako bi mu svaki dan bio lakši i kako bi imao sa kim da deli sve trenutke u najgledanijem rijaliti programu na ovim prostorima.

Foto: Pink.rs

Odziv za novu izabranicu Borinog srca bio je veliki, a mi vas podsećamo i kakve je kriterijume Santana postavio:

Da bude poštena! Da bude 100% prirodna, dobro, može da ima neku ispravku, zubiće, sitno nešto. Ja sam ozbiljan, samo da ne bude histerična, neka uvedu neku dobru. Ja nudim ljubav, poštovanje i naravno brak. Do 35 godina, hoću da se pokazem ljudima, da vide ljudi da i ja znam da volim - objasnio je Bora.

Foto: Pink.rs

Ukoliko odgovarate opisu idealne žene po meri šarmantnog Bore Santane, još uvek možete da nam se javite mejlom! Sve što je potrebno da uradite kako biste dobile priliku da šarmirate i osvojite Boru jeste da nam na e-mail adresu zadrugazvanicnikanal@gmail.com pošaljete kratku biografiju, nekoliko fotografija i odgovor na pitanje zbog čega mislite da ste baš vi idealna žena za Boru. Mnogo vas se javilo, ali konkurs je i dalje otvoren i zato ne propustite priliku da postanete izabranica Santaninog srca!

Autor: N. Vujčić

#Bora Santana

#Rijaliti Zadruga

'