AKTUELNO

Veliki broj ljubavnih priča koje su nastale na imanju u Lisoviću, posle su u spoljnom svetu imale turbulentan i mučan završetak.

Veza Tamare Đurić i Aleksandra Ace Živanovića samo je još jedna rijaliti ljubav, po kojoj će se pamtiti šesta sezona rijalitija „Farma“. Međutim, ako uzmemo u obzir kako su prolazile neke romanse u prethodnim sezonama nakon napuštanja imanja u Lisoviću, onda njih dvoje nemaju razlog za optimizam.

Podsetimo se nekih od veza koje su delovale snažno i pune strasti na imanju, a potom su se neslavno završile u spoljnom svetu.

Marko Đurovski i Sandra Obradović

Muzičar i manekenka su razmenjivali emocije u prvoj sezoni „Farme“. Delovali su kao skladan par i mnogi su očekivali da će se njihova romansa nastaviti i van imanja, ali se to nije desilo.

Katarina Živković i Bane Janković

Pevačica i maneken su se smuvali u trećoj sezoni „Farme“, u kojoj je Katarina i pobedila. Već nekoliko godina njihova romansa privlači pažnju medija, jer malo su zajedno pa su malo rastavljeni. Trenutno nisu u vezi, ali su i dalje u prijateljskim odnosima.

Stanija Dobrojević i Filip Panajotović

Starleta važi za velikog favorita u šestoj sezoni „Farme“, a takav status je imala i u četvrtoj sezoni, kada joj je u samoj završnici pobedu pred nosom odneo Sulejman Memo Haljevac. Međutim, ta sezona, što se Stanije tiče, daleko je bila interesantnija, zbog njene romanse sa manekenom Filipom Panajotovićem. Nakon „Farme 4“, oni su izvesno vreme i živeli u Stanijinom stanu u Novom Sadu, ali posle nekoliko meseci, ipak je došlo do kraha veze.

Jovana Nikolić i Danijel Alibabić

Najturbulentniji raskid rijaliti veze imali su manekenka Jovana Nikolić i pevač Danijel Alibabić. Crnogorac je zaprosio Nišlijku pred kamerama u Lisoviću, a brzo nakon kraja te četvrte sezone „Farme“, oni su organizovali i zvanično venčanje u Crnoj Gori. Organizovana je i velika proslava, koju sada oboje sigurno ne žele da se sećaju, jer ih asocira na nesrećan brak. Kao grom iz vedra neba,  tada je pogodilo saopštenje Jovane da je trpela nasilje od Danijela i danima su se oni obraćali javnosti i međusobno iznosili teške optužbe i uvrede. Jovana se u međuvremenu povukla iz medija, a Danijel sa druge strane nije uspeo da iskoristi popularnost koju mu je donela „Farma 4“.

Katarina Grujić i Boris Stamenković

Pevačica i maneken su uplovili u romansu u petoj sezoni „Farme“. Mnogima su izgledali lepo zajedno i delovali su kao idealni par, ali to je izgleda samo bio privid i nerealna slika, jer je svega nekoliko meseci posle napuštanja imanja Katarina ostavila Borisa. Ona danas uživa u vezi sa Nemanjom Buhom, dok Borisov ljubavni život nije toliko interesantan medijima, kao dok je on bio u vezi sa pevačicom.

Edin Škorić i Jelena Jovanović

Bivši odbojkaš i pevačica su se zaljubili, ili je tako barem izgledalo gledaocima, u petoj sezoni „Farme“. Njihova veza brzo se okončala u spoljnom svetu. Danas je Jelena i dalje u medijima, dok je Edin gotovo iščezao iz žute štampe.

Jelena Golubović i Čupo Kalač

Čupo je prosio Jelenu u petoj sezoni „Farme“. Imali su čak i seks u štali, zbog čega glumicu i danas prozivaju. Delovalo je da će doći i do njihovog braka, ali se to nije desilo. Usledile su žestoke uvrede nakon raskida u medijima. Prozivali su jedan drugog, ko je kome pokrao pare, ko je kome ostao dužan, ko je kome bio neveran, a pominjalo se čak i da je nasilje Čupe prema Jeleni bio razlog njihovog raskida.

Sara Trajanović i Andrija Aki Marković

Ova romansa je možda i najkraće trajala u petoj „Farmi“, jer je pevač bio svega dve nedelje na imanju i za to vreme je uspeo da smuva manekenku. U spoljnom svetu, ta romansa se nije nastavila.

Autor: M. Vesović

'