separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

NIKAD ŽEŠĆI RAT MAJKE I ĆERKE: Ljuba javno optužila Aleksandru da se BAVILA PROSTITUCIJOM, pa joj poručila: Zaslužila si sve NAJGORE NA SVETU! David se hvatao za glavu! (VIDEO)


Pale su najteže optužbe do sada.


Od ulaska Ljube Pantović u rijaliti, između nje i njene ćerke Aleksandre Subotić bukti neviđeni rat. Aleksandra se udružila sa dečkom Davidom Dragojevićom i ocem Karađorđem Subotićem, pa koristi svaku priliku da započne svađu sa svojom majkom koju optužuje za težek život, zlostavljanje i zanemarivanje.

Tokom današnjeg sastanka zadrugara, Branislav Radonić Brendon je započeo verbalnu raspravu sa Karađorđem, a Aleksandra je odmah skočila u odbranu svog oca. U raspravu se umešala i Ljuba, što je uzrokovao novu žestoku svađu između nje i Aleksandre.

Autor: TvPink Printscreen

I dan danas je zaljubljen u tebe i ti to zloupotrebljavaš! Izbacila si ga iz izolacije da njemu skidaju pare, ionako je ostao bez ičega zbog tebe - optužila je Aleksandra Ljubu da se loše ponaša prema Karađorđu. 
Ti si zaslužila sve najgore na ovom svetu! Ti si kao kletva! Ne možeš ti mene da učiš kako da se ponašam, mešaš se svima u odnose, idi sredi tvoju vezu - uputila joj je Ljuba teške reči. 

Autor: TvPink Printscreen

Mrziš me od kada si bila mala, mrziš svoju sestru i sve koji kažu nešto što ti se ne sviđa. Možeš samo da me mrziš. Pozdravili su te Arapi - nastavila je ona.
Samo kaži da se j*bem z apare! Bravo mama! Ti si se razvela da bi mogla da se j*beš okolo i trošiš njegove pare. Poganušo pogana i bludnce! Kakvi ste, ja sam zlatna - vikala je Aleksandra.

David se tokom njihove rasprave samo hvatao za glavu u neverici i bezuspešno je pokušavao da smiri svoju devojku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Autor: J. R. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti