AKTUELNO

Smeta joj ono što u poslednjih nekoliko nedelja komentariše većina stanovnika Bele kuće.

Svoju priliku da se tokom današnjeg sastanka osvrne na najšokantnije laži koje je o sebi čula dobila je i modna blogerka Luna Đogani.

Foto: TvPink Printscreen

- Svakodnevno slušam razne laži o sebi, na to sam navikla od malena, nažalost. Čula sam milion laži o sebi, neke su me manje, a neke više pogađale - istakla je Đoganijeva, koja je potom otkrila da je u "Zadruzi" najviše pogađaju spekulacije da je zaljubljena u Marka Miljkovića i Davida Dragojevića, verenika Aleksandre Subotić.

Foto: TvPink Printscreen

- Čula sam da sam zaljubljena u Marka, pa u Davida... Uglavnom, ja sam u svakog ovde zaljubljena, uglavnom u te koji su zauzeti. Ja ne smem da budem zaljubljena u slobodnog muškarca, to meni nije dozvoljeno. Što je najgore, ja bih volela da sam zaljubljena, naravno u muškarca koji se meni sviđa, ali nisam. Raspoložena sam da se zaljubim, ali nije do mene, već do Velikog šefa koji ne uvodi muškarce koji se meni sviđaju - požalila se Luna.

Foto: TvPink Printscreen

- Najveća laž je da sam zaljubljena u Marka i Davida. Niti su moji tipovi, niti mi se sviđaju. Ja sam tako malo slobodnija... Sa Davidom i nisam. Sa Markom sam imala takav odnos... Ja sam takva u prirodi, koketa, volim da se smeškam muškarcima, da budem slobodnija, ali ne prelazim granicu - voli da se nasmejem, da pričam, smejem se, namigujem i ne mislim da je to loše. Mlada sam, nisam u braku, nisam monahinja, svetica - to smo ustanovili. Ne vidim da bilo šta loše radim - objasnila je Luna i istakla da joj, takođe, smeta što se njoj na teret stavljaju određene stvari koje su kod drugih devojaka u potpunosti prihvatljive.

- Kad to neka druga devojka radi, ona se sprda, a ja se ne sprdam, ja sam ozbiljno zaljubljena u tog muškarca, meni se to ne oprašta - istakla je ona.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

#David Dragojević

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Rijaliti Zadruga

'