AKTUELNO

Nije izdržao da ne otkrije sve što zna.

Branislav Radonić Brendon i Dorotea Jovanović su nedavno imali žestoku raspravu tokom koje je Brendon otkrio da Doroteu u spoljnom svetu zovu Bani, i da pod tim nadimkom učestvuje u raznim orgijama. Ta tema je danas ponovo pokrenuta za crnim stolom kada su zadrugari dobili priliku da pred milionskom publikom demantuju laži izrečene o njima.

Dorotea je govorila o optužbama Marije Kulić da je u vezi sa oženjenim čovekom i o njenoj vreloj akciji sa Markom Miljkovićem, pre nego što je pomenula Brendonove optužbe.

Foto: TvPink Printscreen

Ne mogu sada svega da se setim, rekli su da sam bila sa oženjenim muškarcem. Mnogo dezinformacija sam dobila vezano za spoljni svet, ne znam šta je istina. Nije tačno da smo Marko i ja imali s*ks, desilo se svašta ispod pokrivača, ali nije bilo s*ksa. Da, Brendon i šargarepe - rekla je Dorotea.
Hoćeš da spomenem ime na slovo S i da otvorim Pandorinu kutiju? - pitao je Brendon.

Dorotea ga je provocirala da ustane i prizna sve što želi, a on nije izdržao da ne otkrije sve što zna.

Foto: TvPink Printscreen

A skrinšotovi i prepiske? Šta ti dođe Siniša? Šta ti imaš sa njim? Na splavovima šta ti obezbeđuje, gde ideš posle žurki? Nisam jedini koji zna za vas dvoje - rekao je Brendon, kog je Dorotea svim silama pokušala da ignoriše i dodatno se ne upliće u raspravu sa njim.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: ON JE PSIHOPATA, SVAKI MOJ KORAK GLEDA ČUDNO: Luna OPLELA po Karađorđu, pa otkrila da naročito motri na nju ako priđe Davidu! (VIDEO)

Autor. J. R.

#Zadruga 2

'