AKTUELNO

Iako joj je bilo neprijatno da o tome javno priča, smogla je snage i priznala zadrugarima šta je istina.

Zadrugari su danas dobili priliku da demantuju sve laži koje su izrečene na njihov račun i da ubede gledaoce da drugi ukućani nisu bili iskreni kada su otkrivali detalje o njima.

Miki Đuričić je tvrdio da o njemu nije izrečena nijedna laž, ali je naširoko pričao o lažima koje su zadrugari rekli jedni o drugima.

Foto: TvPink Printscreen

S druge strane, Maja Marinković je demantovala reči Jovane Tomić Matore da je ona sumnivog morala i da ima polnu bolest.

Foto: TvPink Printscreen

Svakodnevno smo primorani da slušamo raznorazne neistinite priče o nama, a ja ću se obazirati konkretno na svoju situaciju. Konkretno me je izvela iz takta priča koju je Matora ispričala... - započela je svoje izlaganje Maja, a potom nastavila:

Foto: TvPink Printscreen

Priče za neke polne bolesti naravno da nisu istinite. To je najveća laž i povezivanje sa nekim momcima, vezano za mene... Ja sam bila samo sa jednim dečkom kojeg ona poznaje. To me je najviše pogodilo - da je to istina, odmah bi se urgiralo, svi smo mi ovde prošli raznorazne preglede - pravdala se Maja, koja je na samom kraju svog izlaganja istakla da je sa Brendonom zakopala ratne sekire.

Tokom današnjeg sastanka Dorotea Jovanović osvrnula se na tvrdnje koje je na njen račun istakao Brendon i tom prilikom rekla da su, zapravo, u pitanju lažne optužbe, a njihova izlaganja pogledajte u nastavku:

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: BACILI SE NA POSAO: Zadrugari OZBILJNO SHVATILI ZADATAK Velikog šefa, NI NA ŠTA DRUGO NE MISLE! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'