AKTUELNO

Burno reagovala.

Turbulentan odnos između Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića bila je jedna od tema tokom sinoćnjih pitanja novinara. Novinar portala Pink.rs, Darko Tanasijević, upitao je Subotićevu zbog čega često zna da uputi teške reči svom voljenom biću.

Foto: RTV Pink

PROČITAJTE: TVRDIM DA JE SA LUNINE STRANE ISKRENO: Gagi Đogani za Pink.rs progovorio o ODNOSU NJEGOVE ĆERKE I DAVIDA DRAGOJEVIĆA! (FOTO)

Darko je podsetio Aleksandru i da je David zbog svega čak i završio u suzama u pabu, na šta je ona izjavila kako u afektu zna da kaže stvari koje mogu da povrede čoveka, a da toga nije svesna.

Foto: RTV Pink

U sve se umešao i David Dragojević, koji je izjavio da njegova devojka nekada ne shvata težinu reči koje ona izgovara u momentima besa, na šta je Aleksandra burno reagovala, zbog čega je došlo do nove svađe između njih dvoje.

Foto: RTV Pink

A što mene neko nije pitao šta je on meni izgovorio pre toga. Meni je muka više od toga 'Jadan David', dajte! Nije jadan ni najmanje! Tebi su sitnice, a meni nisu! Ti si uvek moja žrtva! Šta sam ja tebi? Šta si ti meni radio dva meseca, nema veze! - dramila je Aleksandra.

Foto: RTV Pink

Foto: TvPink Printscreen

David se nije puno upuštao u raspravu sa Aleksandrom, već je samo posle svega rekao da mu je bilo teško. Darko je podsetio Davida i da je rekao kako mu se sviđa cimerka Ana Korać sa kojom se ranije čak i držao za ruke.

Ja sam rekao da sam bio hladan i to je sve. A to sa Anom je bilo ironično. To je poslednja kap koja je prelila čašu, bilo mi je krivo što sam tako reagovao, ali spustili smo loptu - rekao je David.

Foto: RTV Pink

PROČITAJTE: UHVAĆEN U DRUŠTVU 26 GODINA MLAĐE LEPOTICE: Eminin bivši muž više ne krije izabranicu? (FOTO)

Autor: S. Kuvekalović

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

'