AKTUELNO

Opet se žestoko posvađali.

Adam Đogani  i Marijana Zonjić stupili su u ljubavnu romansu u najpopularnijem rijalitiju u regionu "Zadruzi", a njihova veza je svakim danom sve turbulentnija.

Ona mu je danas zamerila što je neaktivan za crnom stolom, ali i što ne staje u njenu odbranu kada je ostali zadrugari napadaju. Njih dvoje su se odvojili da porazgovaraju na tu temu u radionici luksuznog imanja.

Foto: Rijaliti Zadruga

Treba ja kao žensko da sedim za stolom i da mumlam, a ti da ustaneš i da kreneš da vičeš i da se svađaš, ako ćemo realno - rekla je Marijana.

Adam ju je potom upitao kako to da su ga svi čuli kada je komentarisao za crnim stolom, a jedino ona nije.

Nisu svi čuli, samo David koji je sedeo pored tebe i koji je tvoj drug i uvek će te slušati. Ja te prva nisam čula... Isto kao što si vikao u izolaciji, što tako ne ustaneš i razdereš se na njih? Nego znaš na mene da se dereš, to je najlakše na mene. I da mi povisuješ ton tamo pred svima da se svi slade - odbrusila mu je Marijana.

Foto: Rijaliti Zadruga

Ako budeš tako par puta odreagovao za stolom, veruj mi neće ti više niko iza leđa tako pričati, ni da si mutavac, ni da si p*kica, ni da si pacov, ni ološ. I onda se čudiš što te nazivaju ženskastim. Mene nervira to Adame -bila je ljuta Zonjićeva.
Dobro neka me nazivaju. Pa dobro, ja znam ko sam i šta sam - durio se Đogani.

Foto: Printscreen Instagram

PROČITAJTE JOŠ: IVANI NEĆE BITI SVEJEDNO: David otkrio sa kojom SVETSKOM LEPOTICOM se navodno dopisivao Karađorđe! (VIDEO)

Pa ti znaš! Kako se predstavljaš tim ljudima napolju? Kao mlakonja! Hajde nemoj da me nerviraš, nemoj da se igraš sad sa mnom, igraš se namerno da bi me iznervirao. Ti misliš da ih nerviraš, ali ti njih ne nerviraš, oni tebe iznapušavaju i svašta ti kažu, a ti tamo čutiš - urlala je Marijana.

Adam je potom ustao i krenuo da izlazi, a njegova devojka je nastavila da mu pridikuje. Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

Autor: S.R

#Adam Đogani

#Marijana Zonjić

'