AKTUELNO

Nije joj prijalo što ju je nepravedno osudio.

Povodom krsne slave vlasnika televizije Pink, Željka Mitrovića, u Beloj kući je priređeno slavlje sa trpezom punom raznoraznih đakonija, a uz sve to su išli i tamburaši.

Iako je Luna Đogani bila odlično raspoložena, to se u jednom trenutku promenilo. Naime, njoj je tokom slavlja prišao Karađorđe Subotić i prekoreo je što zbog njene bliskosti sa njegovom ćerkom Aleksandrom Subotić, tvrdeći da on njoj ne može da priđe i da izgladi njihov odnos, zbog čega je Luna zaplakala.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je istog trenutka otišla u sobu i ronila krokodilske suze, a potom se poverila cimerima koji su se okupili oko nje i priznala im šta je prouzrokovalo njene suze.

Moja Aleksandra je tužna zato što ti igraš pored Davida. Ona je nesrećna. Ti meni ne daš da ja doprem do moje ćerke. Kako čovek od toliko godina može tako nešto da priča?! Osećam se, bre, kao go*no, ne mogu nikoga da zavolim. Meni nije tata da mi prilazi na taj način i to kao ljutio. On je kao ljut na mene. Ja vidim čovek me celo veče gleda - prepričavala je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Pusti ga, nemoj da si blesava. Ja i moj tata imamo drugačiji odnos, ja njega volim, ali on... On je mene isto tako ubijao psihički - tešila je Aleksandra Lunu.

Foto: TvPink Printscreen

David Dragojević i Aleksandra su nastavili da smiruju Đoganijevu rečima da niko neće stati između njihovog prijateljstva, a u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'