AKTUELNO

Savršen odmor je na samo 290 km od Beograda i to na Kopaoniku u hotelskim kompleksu MK Resort-a!

Imate želju za doživljajem netaknute prirode od koje će vam zastati dah, daleko od svih izazova svakodnevnice? Želite da osetite slobodu i adrenalin, a ni mala avantura vam nije na odmet? Želite mini beg od grada gde se možete relaksirati sa porodicom, uskočiti u bazen i posmatrati prirodu koja vam toliko nedostaje? Savršen odmor je na samo 290 km od Beograda i to na Kopaoniku u hotelskim kompleksu MK Resort-a!

Iako nije tajna da je Kopaonik idealno mesto za zimski odmor i uživanje u snegu, ova planina je jednako očaravajuća i tokom leta, možda još i lepša, bogatija i pitomija nego zimi. Sunčana planina u najtoplijem godišnjem dobu pravo je mesto za beg od gradske vrućine, pružajući gostima aktivan i kvalitetan odmor. Ukoliko vam i leti prija odmor na planini, duge šetnje, branje borovnica, jahanje konja, ali i veliki izbor adrenalinskih aktivnosti tokom dana koje se završavaju prijatnim večerima uz čašu vina sa prijateljima ili voljenom osobom ili partijom kuglanja sa porodicom, onda je Kopaonik pravo mesto za vaš odmor tokom avgusta.

Foto: Andrej Nihil

Ukoliko se i dalje premišljate, predstavljamo vam top 6 razloga zbog čega je ovog avgusta Kopaoniok idealno mesta za odmor:

• Brojni zabavni, sportski i adrenalinski sadržaji - za sve ljubitelje adrenalinske avanture, Kopaonik nudi paraglajding, alpinizam, safari ture, vožnju kvadova po off-road stazama, vožnja biciklama, jahanje konja. Tu su i brojne zabavne aktivnosti – bob na šinama, zip line i tjubing.

Foto: Promo

Foto: Promo

• Uživanje u netaknutoj prirodi – Ukoliko, ipak, volite malo sporiji tempo, imate priliku da uživate u panoranskom razgledanju žičarom, pešačkim turama, ali i mogućnost da se oprobate u streličarstvu.

Foto: Promo

• Dodatni sadržaji za decu – Ima li išta lepše naučiti decu od malih nogu poštovanju prema prirodi? Planina zaista jeste idealna destinacija za mališane da ostave sivilo grada za sobom i zamene ga pejzažom nepreglednih četinarskih šuma i čistim vazduhom. Roditelji, možete se i opustiti, MK Resort brine o najmlađima! Uz gratis smeštaj za svu decu do 12 godina, roditelji se mogu opustiti i uživati u Spa & Wellness sadržajima hotela Grand, dok njihova deca potpuno besplatno koriste sadržaje dečije igraonice, Kid’s Club.

• Uživanje u Spa & Wellness centru hotela Grand – Nakon aktivnosti u prirodi, hotel Grand nudi uživanje u jedinstvenom “Grand Oaza Spa & Wellness centru”, koji se prostire na 1800 m2, u okviru koga se, u centralnom delu, nalazi bazen, pogodan za plivanje, uz ležaljke i koktel bar. Tu su i saune, tursko kupatilo, tuševi i slana soba, a u pojedine pakete ulaze i relax masaže. Poseban doživljaj je svakako plivanje u otvorenom bazenu, odakle se prostire pogled na Pančićev vrh.

Foto: Promo

Foto: Promo

• Uživanje u čuvenoj piti od borovnica – Kopaonički kraj nadaleko je poznat po tradicionalnoj piti od borovnica, za koju se recept pažljivo čuva i prenosi sa kolena na koleno. Upravo zato nije tajna da je ovaj specijalitet, koji se pravi od sveže ubrane borovnice sa padina Kopaonika, gotovo nezamenljiva poslastica u većini domaćinstva sa padinama naše Sunčane planice. Elitni hotel Grand već godinama gostima služi tradicionalnu pitu od borovnica u okviru svoje gastronomske ponude upravo u nameri da domaćim i stranim turistima omogući da probaju i zavole ovaj specijalitet. Kao i nekad u mnogim domovima, i u hotelu se ovaj jedinstveni desert priprema po autentičnoj recepturi starih domaćica iz potkopaoničkog kraja, a potom servira na originalni način svojstven hotelu Grand.

• Personalizovani paketi – Jedan domaćin planine sunca mislio je na sve istinske ljubitelje prirode i hedonizma i pripremio personalizovane pakete za sve, pa je tako u sklopu promotivnih letnjih paketa, gostima MK Resort-a omogućeno da po ceni smeštaja gratis dobiju sadržaje i aktivnosti u prirodi, pa su tako vikend paketi dostupni po ceni već od 129 evra u hotelu Grand.

Upravo shodno afinitetima gostiju, MK Resort napravio je personalizovane pakete za ljubitelje planine. Tako za ljubitelje sporta i adrenalina izdvajamo pakete “Sport i priroda” koji na bazi dva noćenja i polupansiona uključuje panoramsku vožnju žičarom, zabavni park, kao i iznajmljivanje bicikla od sat vremena, po ceni već od 144€, kao i paket “Grand Safari” koji takođe na bazi dva noćenja uključuje safari turu, barbeque, pool party, open bar i pešačku turu, za 129€.

Za porodicu atraktivan je “Porodični promotivni paket”, koji po ceni od 169€ uključuje smeštaj za 3,4,5,6 ili 7 noći na bazi polupansiona, a sva deca do 12 godina dobijaju grartis smeštaj. Goste očekuje porodična zabava u kuglani, pool party, obuka u streličarstvu i mini turnir ili celodnevni najam bicikla za uživanje u prirodi Kopaonika. Roditelji mogu potpuno uživati u Spa & Wellness centru hotela Grand dok njihova deca potpuno besplatno koriste sadržaje dečije igraonice, Kid’s Club.

Jedno je sigurno. Tokom avgusta vam na planini sunca ne može biti dosadno – zabava je definitivno na vrhu, gde vas čekaju izleti, pešačke ture, bob na šinama, zip lajn...

Rezervacije i informacije:

036/ 5471 977

info@mkresort.com

http://mkresort.com/

https://www.mkresort.com/page/packages

#Kopaonik

'