separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

EVO ŠTA VAS OČEKUJE ukoliko planirate da posetite BUDVU, A OVO morate da probate: Upoznajte se sa svim lepotama ovog letovališta!


Karavan emisije "Žikina šarenica" na najlepši način prikazuje kakve nas sve lepote očekuju na crnogorskom primorju- u Budvu, kao i na jednom od najekskluzivnijih letovališta Svetom Stefanu.


Mladen Franović, direktor turističke organizacije Budva rekao je da su spremni za predstojeću sezonu.

- Nudimo mnogo toga, ima stvarno velikih mogućnosti i jedva čekamo da se naši dragi gosti iz Srbije spuste, i mi ih željno očekujemo – rekao je on.

Autor: TvPink

- Svi su prijatno iznenađeni, već u maju smo sa karnevalom napunili Budvu i povećali promet, i nadam se da nas očekuje dugo i toplo leto - rekao je Franović.

Autor: Pixabay.com

Autor: TvPink

Petar Ivković, ispred turistilkog udruženja kaže da se uvek može naći mesto. Za dobru i kvalitetnu cenu, kvalitetnu uslugu. Kako kaže, podignut je nivo usluge i to vidno.

Autor: TvPink

Slovenska plaža je turistički simbol grada Budve, koji je godinama prepoznat kao mesto odmora, pre svega porodica i ima sadržaje koji ispunjavaju kriterijume porodičnog turizma, rekla je Jelena Kaluđerović, ispred kompanije "Budvanska rivijera".

Autor: TvPink

Ono što vas svakako očekuje u Budvi jesu njihova tradicionalna jela. Na bogatoj trpezi mogu se naći sirnica, zmaj torta, patišpanj, paštricada, štrudel i mnogo toga drugog, što ukoliko dolazite u ovaj kraj, kako kažu meštani, morate obavezno da probate.

Autor: TvPink

Autor: TvPink

Autor: Printscreen

"Žikina šarenica" - Vaša dobra navika!

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti